Categorie: Politic
savu_danielSenatorul PSD Daniel Savu a comentat astăzi schimbarea premierului României, declarând că şeful Guvernului va fi în continuare Traian Băsescu şi că actuala putere nu a înţeles nimic din protestele oamenilor.

„Îşi închipuie cineva că şeful Guvernului nu va fi în continuare acelaşi Traian Băsescu? Trec peste faptul că această nominalizare este o încercare evidentă a preşedintelui de a-i fideliza pe cei din serviciile secrete, transmiţându-le că în raniţa oricăruia dintre ei poate sta „bastonul de premier" şi o să mă refer exclusiv la Guvern. Este o glumă ceea ce se întâmplă. Avem aceeaşi Mărie, dar cu altă pălărie. Actuala putere nu a înţeles nimic din revendicările oamenilor care protestează, care s-au săturat de Traian Băsescu şi de PDL şi îşi doresc alegeri anticipate. Aroganţa celor de la PDL şi sfidarea pe care o afişează la adresa românilor au atins cote nebănuite", declară senatorul prahovean Daniel Savu într-un comunicat trimis presei.

Daniel Savu este îngrijorat de „agonia României", declarându-şi susţinerea pentru alegeri anticipate. „Românii nu mai au încredere în actuala putere, iar încercările acesteia de a vopsi gardul nu vor ţine. Partidul e acelaşi, caracatiţa e aceeaşi, corupţia şi incompetenţa sunt la ele acasă. Agonia României ar trebui stopată prin alegeri anticipate", a mai spus senatorul PSD.

Back To Top