Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Miniştrii USR-PLUS îşi vor da demisia din Guvern. Decizia a venit la scurt timp după ce USR-PLUS şi AUR au depus moţiunea de cenzură împotriva cabinetului premierului Florin Cîţu.

"Nu s-a discutat despre asta, dar evident că la începutul săptămânii viitoare ne vom depune și demisiile, odată ce a început procedura cu moțiunea de cenzură. Florin Cîțu nu mai are sprijinul politic al USR-PLUS", a spus Dan Barna, citat de România TV.

"Nu mai putem să lucrăm cu premierul Florin Cîțu pentru că nu mai inspiră încredere, de două trei ori am vorbit niște lucruri și apoi le-a încălcat. Noi nu vrem să intrăm în jocurile politice interne din PNL, este problema lor", a declarat Dacian Cioloş.

Solicită ca PNL să nominalizeze alt premier

"Am depus moțiunea de cenzură. Credem că, în momentul în care PNL va propune un nou premier, coaliția va putea să continue. (…) Dacă moțiunea trece, noi ne vom așeza la discuții cu PNL și UDMR", a mai spus Dan Barna. Depunerea moţiunii vine după ce vineri după-amiază a avut loc o şedinţă a coaliţiei de guvernare, care s-a încheiat fără ca părțile s-a ajungă la un compromis. Delegația USR-PLUS a solicitat înlocuirea premierului Florin Cîțu și nominalizarea altui liberal în fruntea Guvernului pentru a rămâne în coaliție.

Back To Top