Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Vicepremierul Dan Barna şi toţi miniştrii din partea USR PLUS şi-au semnat demisiile din Guvern, luni seară, reclamând că premierul Florin Cîţu a "dinamitat" coaliţia.

Într-o conferinţă de presă transmisă în direct pe pagina oficială de Facebook a formaţiunii, începută în aplauzele câtorva zeci de colegi prezenţi, Dan Barna a anunţat că demisiile vor fi marţi dimineaţă pe biroul premierului şi l-a acuzat pe Florin Cîţu pentru situaţia existentă. "Am decis că nu putem merge mai departe cu un premier care guvernează fără un minim respect pentru interesele reale ale românilor. Nu se mai poate așa. Florin Cîțu a dinamitat conștient această coaliție, cu bună știință și cinism", a declarat Dan Barna.

"Am fost într-adevăr un partid altfel. Nu am ezitat să vorbim când poate ne era mai comod să tăcem. În aceste 8 luni, am adus oameni onești, de performanță, care au arătat că se poate și altfel în această Românie. Ca să înțelegeți ce a însemnat USR PLUS, o să vă explic. Ioana Mihăilă a semnat ordinul prin care vaccinare este gratuită până în 18 ani, până acum fiind până la 14 ani și a aprobat transparentizarea. Cristian Ghinea a reușit performanța de a avea PNRR semnat luna aceasta. Drulă a semnat pentru construirea a 2 autostrăzi. Toate într-o singură zi", a mai afirmat liderul USR PLUS.

Back To Top