Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Senatorul liberal Alexandru Nazare, fost ministru al Finanţelor, transmite un apel către colegii din PNL pentru a evita orice asociere sau încercare de a "cocheta" cu Partidul Social Democrat.

Într-un moment tulbure, când în interiorul partidului se apropie alegerile, iar la exterior relaţia cu partenerii de coaliţie s-a tensionat, ajungându-se până la depunerea unei moţiuni de cenzură, parlamentarul de Prahova le sugerează colegilor să evite tentaţia unei susţineri din partea PSD, argumentând că un eventual parcurs de acest gen ar pune în pericol agenda de reforme asumată.

"2024 este mult mai aproape decât pare. Ne aşteaptă un test important cu patru rânduri de alegeri. Îi invit pe colegii care cochetează cu opţiunea unei susţineri a PSD să reflecteze bine ce spaţiu de manevră din perspectiva reformelor ar mai avea un guvern liberal în respectiva ipostază. Cum vom putea duce la îndeplinire agenda de reforme pe care ne-am asumat-o? Cu ce costuri?", a scris senatorul de Prahova, într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook.

Back To Top