Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Aflaţi şi ei în faţa unor alegeri interne, liderii USR PLUS iau în calcul mai multe variante pentru continuarea acestui mandat, de la opoziţie până în 2024, în scenariul unei eventuale alianţe PNL-PSD, şi până la desemnarea viitorului premier, în coaliţia cu liberalii şi cu UDMR care a funcţionat şi până acum. În discuţie e adusă, mai degrabă timid, şi suspendarea preşedintelui Iohannis, pentru implicarea părtinitoare în criza politică şi neîndeplinirea rolului constituţional de moderator.

„Sensul existenţei politice a USR PLUS e de a schimba sistemul, de a-l moderniza şi reforma. Dacă avem garanţii că putem face aceste reforme, are sens să rediscutăm de o reintrare la guvernare, dar asta presupune să ne luam aceste garanţii. Vă lansez o idee provocatoare, cea mai bună cale să luăm această garanţie este să le propunem celor de la PNL şi UDMR să facem o propunere de premier. Este putere de împărţit, Senatul şi Camera Deputaţilor sunt structuri cu putere, aşa încât poate exista un echilibru. Dacă nu vom avea garanţia că putem face reforme, decât să fim un partid umbră al PNL-ului care face cu noi ce vrea, atunci mai bine ne gândim la opoziţie”, a declarat Dacian Cioloș, copreşedintele formaţiunii, în timpul unei dezbateri între candidaţii la şefia USR PLUS.

Dan Barna: "Inclusiv opoziţie până în 2024 este o alternativă pe care suntem gata să o asumăm"

„Mătuşa mea avea o vorbă, lucrurile se fac cu oameni. Opţiunile sunt foarte clare. În urma rezultatului alegerilor, singura coaliţie care poate guverna modernizator este PNL - USR PLUS - UDMR. Este opţiunea celor de la PNL să vina cu alt premier. Dacă cei de la PNL vor rămâne cu o echipă câştigătoare cu PSD, poziţia noastră în opoziţie devine una firească. Nu rămânem într-o coaliţie în orice condiţii. Condiţia noastră este alt premier responsabil. Da, aş prefera o coaliţie cu PNL şi UDMR, dar orice altă variantă, inclusiv opoziţie până în 2024, este o alternativă pe care suntem gata să o asumăm”, a declarat Dan Barna în cadrul aceleiaşi dezbateri.

Back To Top