Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan spune că, în cazul unor renegocieri cu USR PLUS, reprezentanţii PNL nu vor mai renunța la Ministerul Fondurilor Europene și la Ministerul Transporturilor, ținând cont de câți bani pot veni de la Bruxelles.

„Ne dorim să nu mai renunțăm la Ministerul Fondurilor Europene. Asta e propunerea mea, nu a fost o discuție în cadrul conducerii. În momentul ăsta, știind ce bani sunt la Bruxelles, premierul trebuie să aibă garanția că Ministerul Fondurilor Europene și banii care vin, pe PNRR care se semnează în 10 zile, pe exercițiul multianual normal, pe banii rămași, pe toate exercițiile financiare, pentru că sunt bani foarte mulți… Fondurile europene sub directa supraveghere a premierului”, a declarat Rareș Bogdan.

În schimb, în acest scenariu, USR PLUS ar putea să primească portofoliul de la Cultură. „Eu zic că într-o țară unde nevoia de a citi e imensă, Cultura e o chestiune importantă, mai ales că au susținere publică importantă din zona culturală”, a mai declarat Rareș Bogdan, citat de G4Media.

Back To Top