Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Eşecul PSD Prahova la alegerile parlamentare din 30 noiembrie începe să facă victime. După ce a ieşit şifonat în urma votului uninominal, Emil Calotă, fostul primar al Ploieştiului, a demisionat la finalul săptămânii trecute din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a social-democraţilor. Decizia politicianului a fost adusă la cunoştinţa Biroului permanent al organizaţiei ploieştene urmând ca în curând să fie nominalizat un preşedinte interimar. 

Daniel nu l-a iertat

La mai puţin de o săptămâna de la anunţarea rezultatelor finale ale alegerilor parlamentare din Prahova, Emil Calotă a decis să îşi asume răspunderea pentru scorul slab scos de social-democraţi în Ploieşti şi a demisionat de la conducerea filialei locale. Calotă este primul politician din PSD care îşi recunoaşte înfrângerea şi decide să se retragă după eşecul usturător de la alegerile locale. Demisia fostului edil al oraşului era aşteptată şi chiar fusese cerută de colegii de partid.

Chiar în seara alegerilor, senatorul Daniel Savu declara că Emil Calotă va trebui să demisioneze în special pentru că a fost bătut în alegeri de Andrei Sava, un tânăr politician în vârstă de 28 de ani despre care nu auzise nimeni în urmă cu trei luni. În plus, lui Calotă i se reproşează şi eşecul PSD la alegerile locale, eşec datorat şi noncombatului fostului edil. Social-democratul nu s-a implicat deloc în campania electorală de la alegerile locale, deşi el a fost cel care a militat pentru desemnarea lui Daniel Savu drept candidat al PSD la Primăria Ploieşti. 

Savu - cel mai probabil

Emil Calotă i-a înaintat demisia sa lui Marian Săniuţă, şeful PSD Prahova, iar liderul filialei judeţene va desemna un preşedinte interimar în această săptămână. Fostul primar al Ploieştiului a demisionat din toate funcţiile pe care le-a deţinut în cadrul partidului - preşedinte al Organizaţiei municipale, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean al PSD şi membru al Consiliului Naţional al PSD. Cel mai probabil, până la organizarea alegerilor interne, organizaţia PSD Ploieşti va fi condusă de Daniel Savu, singurul pesedist care a reuşit (e drept după redistribuire) să obţină un mandat de parlamentar în municipiul reşedinţă de judeţ. Eşecul social-democraţilor este şi mai amar, dacă ţinem cont de faptul că Ploieştiul a fost condus timp de opt ani de o administraţie PSD. 

Back To Top