Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Noul Parlament a intrat, oficial de luni, în pâine. Prima şedinţă a Senatului, din legislatura 2008-2012, a fost prezidată de decanul de vârstă, Sergiu Nicolaescu. Alături de social democrat s-au aflat şi cei mai tineri patru senatori: prahoveanul Iulian Bădescu şi Iulian Urban de la PD-L, Olguţa Vasilescu (PSD+PC) şi Attila Csek de la UDMR. Şedinţa a avut mai mult un rol administrativ, aleşii întâlnindu-se doar pentru a desemna comisia de validare a mandatelor de senator. 

Dacă vineri, deputaţii au fost convocaţi la Parlament pentru a îndeplini formalităţile necesare preluării mandatului de ales, senatorii au fost nevoiţi să îşi facă toate actele ieri. Probabil că din această cauză a fost foarte scurtă prima şedinţă oficială. Senatorii noi aleşi trebuiau să treacă pe la şapte ghişee pentru a-şi îndeplini fomalităţile legate de preluarea mandatului de parlamentar. Aleşii şi-au luat în primire mapa cu toate informaţiile referitoare la statutul senatorilor, şi-au completat fişa cu datele personale, şi-au depus certificatul de senator, şi-au primit legitimaţiile şi au făcut poze.

Pe holuri senatorii vechi se salutau călduros unul pe celălalt. Teodor Meleşcanu (PNL) s-a îmbrăţişat cu Cristian Diaconescu (PSD), felicitându-se reciproc pentru noile mandate cucerite. Într-un alt colţ, Cristian Ţopescu şi Mircea Diaconu încercau să se familiarizeze cu ceea ce înseamnă Senatul României. Foarte emoţionaţi erau şi prahovenii Iulian Bădescu şi Georgică Severin. „Impresionantă este clădirea asta”, ne-a şoptit câmpineanul Severin. Bădescu avea şi mai multe emoţii mai ales că aflase că este unul dintre cei mai tineri patru senatori şi urma să fie secretar asistent al lui Sergiu Nicolaescu.

„Sunt onorat de această postură şi voi încerca să-mi îndeplinesc corect atribuţiile. Este o realizare foarte mare pentru mine şi am să fac tot ce este posibil pentru a nu-i dejamăgi pe cei care au avut încredere în mine”, ne-a spus Bădescu înainte de şedinţă. Sorin Chivu, senator de Prahova din partea PSD, a apărut în sala de şedinţe alături de mai mulţi pesedişti. Daniel Savu a preferat să vină singur, probabil fiind mândru de faptul că se află la al doilea mandat de senator.

După un scurt discurs al lui Sergiu Nicolaescu, care le-a urat succes colegilor săi în noua legislatură, aleşii au desemnat comisia de validare a mandatelor. Din aceasta fac parte 15 senatori care au rolul de a studia actele colegilor şi de a le valida acestora mandatele. În cel mult cinci zile de la constituire, Comisia de validare întocmeşte un raport în care nominalizează senatorii pentru care propune validarea sau invalidarea mandatelor, cu motivarea propunerilor de invalidare.

Back To Top