Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

 Laura Moaghe
Categorie: Politic
  • Senatorul de Prahova Laura Moagher subliniază că printre prioritățile guvernanților se numără punerea în funcțiune a noi sisteme de irigații.
  • Accelerarea investițiilor în această direcție a însemnat alocări de peste 700 de milioane de lei.

Potrivit parlamentarului de Prahova Laura Moagher, ministrul Adrian Chesnoiu a deblocat proiectele de investiții în infrastructura de irigații. “Au fost avizate alocări de peste 700 de milioane de lei pentru accelerarea investițiilor în sistemele de irigații, atât de necesare agriculturii românești. Astfel de măsuri sprijină sectorul agricol și asigură sustenabilitate în privința producției de alimente pentru români, în condițiile crizei energetice și a războiului din Ucraina. Vor fi puse în funcțiune, rapid,  noi investiții care deservesc o suprafață totală irigabilă de peste 50.000 de hectare”, a spus senatorul PSD de Prahova.

Obiectivele de investiții la care se referă aceasta sunt reabilitarea canalului Siret Bărăgan; suplimentarea sistemului de irigații Ruginești – Pufești – Panciu; reabilitarea stațiilor de pompare de bază, la stația de repompare a canalelor de aducțiune și de distribuție din amenajarea de irigații Sadova - Corabia.

Bugetul alocat investițiilor în infrastructura de irigații a fost majorat cu 1,5 miliarde de euro, iar social-democrații au inclus prin lege, la finanțare, sistemele de irigații de la nivelul fermelor. 

VEZI ȘI: Laura Moagher, despre noul model fiscal propus de social-democrați: “Veniturile supradimensionate trebuie supraimpozitate, iar veniturile mici trebuie să beneficieze de impozite mai mici”

“Deciziile ministrului Agriculturii au dus la recuperarea întârzierilor din ultimii 2 ani. Până la finalul anului vor fi recepționate lucrările pentru alte 20 de proiecte de investiții. Decizia privind reabilitarea rapidă a sistemelor de irigații vine după ce ministrul Agriculturii a hotărât să pornească sistemele de irigații și să permită accesul fermierilor la apă și la instalații mai devreme decât în anii anteriori”, a mai precizat Laura Moagher.

Back To Top