marcel ciolacu psd
Categorie: Politic
  • Începând cu alegerile prezidențiale din 2024, candidatul din partea social-democraților nu va mai fi, neapărat, președintele partidului.
  • Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că organizațiile vor decide cine va intra în cursa pentru Palatul Cotroceni, iar candidatul ar putea fi chiar cineva din afara formațiunii politice.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat, luni, că nu au ost lansate discuțiile privind viitorul candidat al partidului la prezidențiale, dar spune că lucrurile sunt stabilite deja în privința modului în care va fi desemnat acesta.

”La nivelul PSD și al președintelui Marcel Ciolacu nu au început aceste discuții. Viitorul candidat va fi ales de fiecare organizație, consilieri municipal, primar, în conferință de alegeri în întreaga țară. Am făcut deja un colectiv de lucru pentru modificarea statului în acest sens.

S-a rupt acea cutumă definitiv în care președintele partidului era și candidat. Aș accepta și oameni din afara partidului să fie o competiție cât mai deschisă. N-am mai avut un congres ordinar din 2011. Cred că e cazul ca acest partid să intre în normalitate”, a declarat Ciolacu.

Vezi AICI declarațiile făcute de Marcel Ciolacu luni dimineață.

VEZI ȘI: Sondaj Avangarde: PSD 35%, PNL 20%, USR scade sub 10%

Liderul social-democraților nu a vurt să vorbească despre o eventuală susținere pentru Mircea Goană, la alegerile prezidențiale din 2024.

Back To Top