Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

După ce iniţial şi-au împărţit funcţiile în Guvern, conducerile PSD şi PD-L au decis şi care sunt persoanele care vor ocupa funcţiile de miniştri. Cele două partide şi-au desemnat oamenii care vor face parte din Cabinetul Emil Boc, întreaga listă urmând a fi audiată în Parlament, în comisiile de specialitate. 

După audierile din comisiile de specialitate, urmează ca Parlamentul să voteze lista noului Guvern. Având în vedere că PSD şi PD-L deţin o majoritate de 70% în Parlament, cel mai probabil votarea listei de miniştri în Parlament reprezintă o simplă formalitate. PD-L Prahova a reuşit să prindă un loc în actualul Executiv, Gabriel Sandu, vicepreşedinte al partidului, fiind nominalizat pentru portofoliul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

Dan Nica, votat vicepremier de Comitetul Executiv al PSD, consideră că funcţia sa are o încărcătură politică foarte mare. El a dat totodată asigurări că programul de guvernare va fi realizat. „Din punctul nostru de vedere reuşita programului de guvernare este obiectivul nostru principal. Fiecare îşi va aduce contribuţia în conformitate cu ceea ce va avea ca şi responsabilităţi în guvern”, a spus Nica, după votul PSD.

„Angajamentul nostru este un angajament în primul rând faţă de români, dar este şi un angajament faţă de Europa”, a adăugat el. Nica a dat asigurări că îşi va face datoria, iar deciziile ce vor fi luate vor fi în favoarea românilor.
Liderul PD-L Emil Boc a declarat că democrat-liberalii nu s-au consultat cu preşedintele Traian Băsescu în privinţa desemnării noilor miniştri, decizia fiind luată în Biroul Permanent Naţional al partidului. "Nu am avut nicio discuţie pe această temă cu preşedintele Traian Băsescu", a precizat Boc. În ceea ce priveşte Ministerul Justiţiei, Emil Boc a spus că va trebui să se consulte cu PSD, rămânând valabil că va fi un ministru independent. "Potrivit Protocolului va trebui să fie o propunere din partea celor două formaţiuni, independent. Soluţia a fost de a continua cu un independent la Ministerul Justiţiei. Acesta va fi anunţat atunci când vom găsi un acord", a spus Boc.
Singurul prahovean prezent în noul Executiv este Gabriel Sandu.

În mandatul trecut a fost deputat de Brăila, iar la alegerile din 30 noiembrie a aflat realitatea despre inechitabilitatea actualului sistem de vot uninominal. Deşi a câştigat cu diferenţă mare de voturi Colegiul 5 Ploieşti, în care a candidat, Sandu nu a ajuns senator pierzând mandatul în urma redistribuirii. Este absolvent al Facultăţii de Comerţ din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. În 1999 ocupă funcţia de preşedinte al Uniunii Forţelor Democrate Prahova. Din 2003 devine vicepreşedinte al PNL Prahova, iar în 2006 îi părăseşte pe liberali, devenind membru fondator al PLD. După fuziunea dintre PD şi PLD, Gabriel Sandu devine primvicepreşedinte al PD-L Prahova şi vicepreşedinte la nivel central al formaţiunii politice. 

Miniştrii PD-L 

Ministerul Finanţelor Publice - Gheorghe Pogea. 

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii - Radu Berceanu. 

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Locuinţelor - Vasile Blaga.

Ministerul Economiei - Adriean Videanu.
Ministerul Apărării Naţionale - Mihai Stănişoară. 

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale - Gabriel Sandu. 

Ministerul Turismului - Elena Udrea. 

Ministerul Tineretului şi Sportului - Monica Iacob Ridzi. 

Ministerul Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional - Theodor Paleologu. 

Miniştrii PSD 

Vicepremier - Dan Nica 

Ministerul Administraţiei şi Internelor - Gabriel Oprea 

Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale - Marian Sârbu 

Ministerul Agriculturii - Ilie Sârbu 

Ministerul Mediului - Nicolae Nemirschi Vezi biografie 

Ministerul Sănătăţii Publice - Ionuţ Bazac 

Ministerul Educaţiei şi Cercetării - Ecaterina Andronescu 

Ministerul Afacerilor Externe - Cristian Diaconescu 

Ministerul pentru IMM-uri - Constantin Niţă 

Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul - Victor Ponta 

 

 

 

Back To Top