Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

laura moagher senator
Categorie: Politic
  • Senatorul de Prahova Laura Moagher a reacționat în contextul discuțiilor din ultimele zile, cu privire la o eventuală remaniere care ar viza înlocuirea unor miniștri atât de la PNL, cât și de la PSD și UDMR.

Parlamentarul de Prahova Laura Moagher, președintele PSD Ploiești, spune că o astfel de decizie nu poate fi luată decât în urma unei discuții între liderii partidelor din Coaliție, iar această discuție nu a avut loc.

“Orice decizie de remaniere a guvernului se ia în Coaliție de către liderii partidelor componente și se comunică public de către premier. Așa scrie în Acordul Politic semnat de partidele actualei guvernări. PSD este un partid serios! Își respectă angajamentele asumate, își onorează semnătura și pretinde firesc aceiași atitudine și de la  partenerii săi.  Până în prezent o astfel de discuție nu a avut loc în Coaliție”, a subliniat senatorul prahovean.

Reacția vine după ce s-a vehiculat că ar urma înlocuirea miniștrilor Eduard Novak (Ministerul Sportului - UDMR), Vasile Dîncu (Ministerul Apărării - PSD) şi Virgil Popescu (Ministerul Energiei - PNL).

VEZI ȘI: Laura Moagher îl înlocuiește pe Radu Oprea la șefia PSD Ploiești

Back To Top