Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Marcel Ciolacu
Categorie: Politic
  • Președintele PSD Marcel Ciolacu a avut un discurs ciudat la inaugurarea a unei săli polivalente din Bistrița.
  • Acesta s-a referit la obiectiv ca fiind “o casă mortuară de care vom beneficia cu toții”.
  • Colegii de partid au încercat să găsească o explicație, susținând că exprimarea liderului PSD ar fi fost, de fapt, o aluzie la tăierea de panglică de la o capelă din Timiș, făcută de un primar liberal.

Marcel Ciolacu nu a părut să-și dea seama de gafa comisă și  continuat discursul, referindu-se, apoi, la sala polivalentă pe care o inaugural de fapt.

„Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 de milioane de euro, o sală polivalentă care vom beneficia cu toții în viață”, a declarat Ciolacu vineri, la Bistrița.

Discursul integral al acestuia poate fi văzut AICI.

Surse din partid au spus ulterior, pentru Digi 24, că liderul PSD a făcut de fapt o glumă, vrând să facă o aluzie la un primar PNL din Timiș care zilele trecute a tăiat panglica la inaugurarea unei capele pe care a spus că o va pune la dispoziția tuturor bisericilor de pe raza comunei.

VEZI ȘI: Sondaj Avangarde: Marcel Ciolacu 25% la capitolul încredere, Klaus Iohannis 15%

Back To Top