Categorie: Politic
  • Senatorul Laura Moagher este noul președinte interimar al PSD Ploiești, funcție deținută, din 2020, de senatorul Radu Oprea.
  • Anunțul a fost făcut, luni seară, de Biroul Politic Județean al PSD Prahova.

Ședința Biroului Politic Județean al PSD Prahova a avut mai multe teme pe ordine de zi, separat de subiectul legat de viitorul spital municipal din Ploiești și de cererea demisiei consilierului local George Botez.

Citește: Lovitură de teatru. Biroul Politic Județean PSD Prahova îi cere demisia consilierului George Botez

Ședința a adus schimbări și în conducerea organizației locale PSD Ploiești. Senatorul Laura Moagher este noul președinte interimar, funcție deținută, din 2020, de senatorul Radu Oprea. 

„O altă temă abordată în cadrul întrunirii de astăzi a fost cea a revitalizării filialei PSD Ploiești, fiind decisă, cu largă majoritate de voturi, numirea doamnei senator Laura Fulgeanu-Moagher în fruntea organizației locale, luându-se în calcul întreaga sa activitate în cadrul partidului” se arată în comunicatul Biroului Politic Județean al PSD Prahova. 

„În ședința BPJ a Organizatiei PSD Prahova din data de 25.07.2022, am fost votată pentru preluarea funcției de președinte interimar al Organizatiei PSD Ploiești. Mulțumesc colegilor mei pentru încrederea pe care mi-au acordat-o, o să continui politicile de stânga, corect și permanent, luptând pentru o administrație eficientă, dedicată cetățeanului. Îi asigur pe toți membrii de partid, PSD-isti, că voi face tot ceea ce ține de mine să îi reprezint cu onoare și să-mi pun toate energiile în slujba oamenilor, așa cum am făcut pe parcursul întregii mele cariere profesionale și ca politician… Știu ce înseamnă munca și respectul față de semeni, am luptat mereu să ofer oamenilor de lânga mine încredere și respect, iar asta se realizează cu oameni și pentru oameni. Totdeauna am fost om de echipă, voi rămâne om de echipă, numai așa vom reuși să ne realizăm obiectivele, având capacitatea și discernământul, numai așa vom rămâne o echipă competitivă”, a precizat, pe Facebook, senatorul Laura Moagher la scurt timp după preluarea funcției de președinte interimar al PSD Ploiești.

Back To Top