Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
  • E scandal în interiorul USR, după propunerea de eliberare din funcția de viceprimar al Ploieștiului a consilierului local Magdalena Trofin. 
  • Un proiect de hotărâre de Consiliu Local, inițiat de 14 consilieri locali, inclusiv de la USR, a generat discuții aprinse pe grupurile de comunicare internă ale USR, pe principiul că persoanele care au „trădat” ar trebui să-și dea demisia din USR.

 Despre propunerea de eliberare din funcția de viceprimar al Ploieștiului a Consiliului Local Ploiești se vorbește de mai multă vreme, însă de abia acum au fost inițiate demersurile în acest sens, fiind întocmit inclusiv proiectul de hotărâre de Consiliu Local.

Citește și: APH Special. USR Prahova Leaks: Scandal, plângeri penale și acuzații în grupurile interne

Surse Apropiate Actualitatea Prahoveană au furnizat imagini din cadrul grupurilor de comunicare internă ale USR, potrivit cărora se poartă dezbateri aprinse în jurul proiectului de hotărâre de Consiliu Local, proiect de hotărâre care ar fi inițiat inclusiv de consilieri USR. 

USR.jpg

usr-scandal-vice.jpg

 

 

 

Back To Top