Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
  • PUSL a lansat campania de strângere de semnături pentru susținerea inițiativei legislative privind „recuperarea către bugetul de stat a marilor averi care nu pot fi justificate prin venituri legale”
  • Deputatul Grațiela Gavrilescu susține că „deviza în PUSL este fapte, nu vorbe!”, iar campania de strângere de semnături este „pentru fiecare dintre cei care doresc să știe adevărul despre cei care de multe ori ne conduc, dar nu numai, a celor care nu au averea deschisă, pentru a ști de unde vin banii și unde pleacă ei”.

Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) a lansat oficial campania de strângere de semnături pentru susținerea inițiativei legislative ce privește recuperarea marilor averi care nu pot fi justificate, prin prezentarea unui ghid de organizare a acestei campanii, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Timișoara. Proiectul de lege este răspunsul PUSL pentru românii cinstiți care mereu și-au respectat obligațiile fiscale, în timp ce asistau neputincioși la îmbogățirea nejustificată a unora, fără ca vreodată aceștia din urmă să răspundă în fața legii.

Evenimentul de la Timișoara, organizat de europarlamentarul Maria Grapini și filiala PUSL Timiș, a fost unul mai amplu, care a inclus ședința Biroului Executiv a PUSL și o dezbatere publică intitulată „Umanismul Pragmatic”. Dezbaterea a reunit la aceeași masă oameni politici cu putere de decizie, ONG-uri, reprezentanți ai mediului de afaceri și numeroși cetățeni, iar în cadrul acesteia s-au dezbătut probleme presante pentru toate categoriile sociale și cum pot fi acestea rezolvate, a precizat PUSL.        

„Vizita la Timișoara mi-a adus aminte de 1989, cum se striga în acea vreme la Timișoara: libertate, libertate! Astăzi suntem liberi, trăim într-o țară frumoasă. Deviza noastră în PUSL este fapte, nu vorbe! De la acest lucru nu trebuie să abdicăm, trebuie să fim curajoși și puternici. Campania de strângere de semnături este pentru fiecare dintre cei care doresc să știe adevărul despre cei care de multe ori ne conduc, dar nu numai, a celor care nu au averea deschisă, pentru a ști de unde vin banii și unde pleacă ei”, a precizat deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL.

La dezbatere au participat deputatul PUSL Grațiela Gavrilescu, europarlamentarul PUSL Maria Grapini, deputatul PUSL Steluța Cătăniciu, Daniel Ionașcu, președintele executiv al PUSL, Darius Georgiu, vicepreședinte al Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Timiș, reprezentanți ai Organizației pentru Apărarea Drepturilor Omului din România, Asociației Uniunii Pensionarilor Timiș, Asociației Județene pentru Protecția Pacienților Timiș, Asociației Femeilor Antreprenor din România, Societății Cultural Patriotică „Avram Iancu”, respectiv domnul Vasile Pintea.

Foto: Facebook

 

Back To Top