Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

laura moagher prahova
Categorie: Politic
  • Senatorul de Prahova Laura Moagher susține că românii nu trebuie forțați să economisească energia electrică și propune ca mai degrabă statul să se concentreze pe încurajarea acestei practici prin acordarea de stimulente.
  • "România este singura țară europeană care trăit experiența întreruperilor deliberate de energie electrică și gaze naturale, prin care autoritățile comuniste încercau să limiteze consumul populației", a transmis senatorul prahovean.

Laura Moagher este de părere că statul nu trebuie să intervină cu limite și sancțiuni ci, dacă este posibil, să încurajeze economisirea energiei electrice prin acordarea de stimulente.

„PSD și președintele Marcel Ciolacu nu s-au opus și nu se opun economisirii energiei electrice.

Ne opunem însă, ferm, economisirii forțate. PSD a susținut tot timpul consumul cumpătat de energie și avem convingerea că românii vor fi responsabili în primul rând că e vorba de banii lor. Nu e nevoie să le spunem noi să stingă becul sau televizorul. Cei care își propun să reducă facturile o vor face și fără să le spună guvernul.

Îndemnăm oamenii să facă economie atât cât își permit, cât o pot face, și ne gândim ca, eventual, să acordăm stimulente celor care fac economie. Dar nu forțam pe nimeni să facă asta. Statul nu trebuie să intervină cu limite și sancțiuni. Prețurile peste pragurile compensate vor fi o sancțiune directă pentru cei care vor consuma mai mult.

Statul poate stimula economisirea și chiar o face parțial prin compensarea prețurilor la cei care se încadrează într-o anumită limită de consum”, a transmis senatorul prahovean.

Moagher reamintește că “România este singura țară europeană care trăit experiența întreruperilor deliberate de energie electrică și gaze naturale, prin care autoritățile comuniste încercau să limiteze consumul populației. Nici măcar celelalte state din blocul comunist nu au trecut prin această experiență nefericită a României”.

“Nu vrem să ne reîntoarcem la acele vremuri. Am luptat la Revoluție pentru libertatea de a ne autodetermina propria viață”, se încheie mesajul transmis de parlamentar în contextul discuțiilor privind reducerea consumului de energie care au loc pe plan național și la nivel european.

VEZI ȘI: Laura Moagher, printre inițiatorii proiectului care propune introducerea contractului de zero ore în Codul muncii

Back To Top