Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

aurora ariesan sinaia
Categorie: Politic
  • Aurora Arieșan, directoarea Colegiului “Mihail Cantacuzino” din Sinaia, a avut, vineri seară, o primă reacție după anunțul organizației locale a PNL, privind excluderea sa.
  • Arieșan: “Încă sunt membru PNL, încă sunt în Consiliul Local Sinaia și încă sunt director la Colegiul Mihail Cantacuzino”.
  • Aceasta spune că așteaptă un punct de vedere “obiectiv” al PNL Prahova, cu privire la situația din organizația locală a partidului.

Directoarea Colegiului “Mihail Cantacuzino” Sinaia a publicat răspunsul pe pagina sa de Facebook vineri seară, la trei zile după anunțul organizației locale a PNL, privind excluderea sa, într-un comunicat prin care îi sunt aduse acuzații extrem de grave.

“Dragi sinăieni,

Am ales să nu răspund la jignirile care mi-au fost aduse în ultimele zile, chiar dacă ele au adus multă suferință în familia mea, chiar dacă aseară mi-am văzut pentru prima dată tatăl cu lacrimi în ochi.

Pe mine, acele cuvinte m-au afectat mai puțin. Nu pentru că aș fi de piatră, ci pentru că mesajele, telefoanele și vorbele frumoase primite de la voi, prieteni și colegi, au fost ca un scut. 

Ele au contat și contează pentru mine mai mult decât  acel comunicat pe care unele site-uri l-au preluat fără a-mi cere punctul de vedere.

Nu am relațiile, banii și nici măcar motivația să rostogolesc acest bulgăre de praf, conștientă fiind că va crește, dar fără a-și schimba compoziția.

Până la urmă... oamenii care mă știu cu adevărat, dar și cei care mă cunosc doar profesional, nu au îndoieli în privința mea.

Încă sunt membru PNL, încă sunt în Consiliul Local Sinaia și încă sunt director la Colegiul Mihail Cantacuzino, post obținut pentru următorii 4 ani, prin concurs.

Aștept poziția PNL Prahova și sper ca ea să fie obiectivă.

Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ați văzut dincolo de strigătul («Hoții!») menit a distrage atenția.

Un weekend liniștit tuturor!” este mesajul Aurorei Arieșan.

Citiți și: Scandal cu acuzații grave la Sinaia: Directoarea Colegiului Mihail Cantacuzino, exclusă din PNL pentru că s-ar da agent SRI sub acoperire 

Foto Facebook

 

Back To Top