Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

laura moagher proiect
Categorie: Politic
  • Pe agenda Senatului a ajuns, zilele acestea, un proiect de modificare a Legii educației, cu referire la cazurile copiilor români întorși din străinătate.
  • Inițiativa include o serie de propuneri menite să le ușureze acestora integrarea în sistemul de învățământ românesc.
  • Dascălii implicați în astfel de activități ar urma să primească bani în plus.

Printre parlamentarii care susțin acest proiect se numără senatorul de Prahova Laura Moagher. Inițiativa a pornit de la faptul că “mii de copii se întorc anual în țară și se înscriu la școală”, iar ‘’revenirea lor în sistemul românesc de învățământ nu este deloc ușoară, pentru că mulți nu știu bine limba română, în plus, le este greu să se adapteze la sistemul românesc de învățământ, cu rigorile și cu pretențiile sale”.

Printre activitățile propuse se numără evaluarea iniţială a elevului, de către o comisie, din punctul de vedere al disciplinelor din trunchiul comun (cu precădere, limba şi literatura română, istoria românilor şi geografía României), precum şi din punct de vedere psihologic; întocmirea unui plan personalizat de pregătire şi adaptare a elevului la cerinţele sistemului românesc de învăţământ, a cărui derulare să fíe marcată de evaluări şi raportări periodice; organizarea de activităţi extraşcolare de pregătire intensivă; comunicarea constantă a comisiei cu părinţii elevului.

Pentru a-i încuraja pe dascăli să participe la activitățile amintite, parlamentarii propun ca membrii comisiilor respective să fie remunarți suplimentar, în regim de plata cu ora.

Citiți și: Senatorul Laura Moagher, apel la “unitate și acțiune pentru Schengen”

Proiectul a fost adoptat acum o săptămână de Camera Deputaților și urmează să fie dezbătut în Senat.

 

Back To Top