Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

adrian nastase
Categorie: Politic

 

• Adrian Năstase va boicota produsele a două mari companii străine din România, până când Olanda va oferi un vot pozitiv aderării României la Schengen.
• Politicianul își justifică gestul prin faptul că autoritățile olandeze au amânat la nesfârșit aderarea României în Spațiul Schengen.
• Autoritățile olandeze se opun aderării, deși țara noastră a îndeplinit toate condițiile impuse de UE, susține fostul prim-ministru pe blogul său personal.

Fostul prim-ministru Adrian Năstase a decis ca, împreună cu familia sa, să nu mai frecventeze niciunul dintre cele 400 de magazine Mega Imagine din România. Ei nu vor mai folosi nici băncile olandeze până când România nu va primi votul pozitiv de la Amsterdam, anunță politicianul într-o postare pe blogul personal.

Fostul prim-ministru Adrian Năstase a anunțat, astfel, că a decis împreună cu familia lui să boicoteze toate produsele olandeze prezente în România. Politicianul s-a hotărât să facă acest pas după ce Olanda a tărăgănat timp de 11 ani aderarea României la Spațiul Schengen. Autoritățile olandeze se opun aderării, deși țara noastră a îndeplinit toate condițiile impuse de UE, susține fostul prim-ministru, citat de evz.ro.

CITEȘTE ȘI: Laura Moagher, anunț despre plata anticipată a subvențiilor pentru fermieri

Mai mult, Adrian Năstase i-a asemănat pe cei 13 sau 15 parlamentari care se opun aderării cu „liliecii sau gândăceii care blochează importante proiecte de infrastructura din România”. Politicianul a mai adăugat că, dacă autoritățile olandeze se gândesc că există corupție în țara noastră, nu au niciun motiv ca firmele olandeze să fie primul investitor străin din România cu un profit de peste 10 miliarde de euro. Fostul prim-ministru nu înțelege „De ce acceptă ca o bancă olandeză – ING – să facă profituri de sute de milioane de euro în România? Salariile acestor parlamentari nu sunt, astfel, plătite prin complicitate la acte de corupție?”.

Adrian Năstase a lansat critici și la adresa lui Klaus Iohannis. Acesta a spus că șeful statului nu a reacționat timp de un mandat și jumătate față de blocarea aderării României. În plus, Năstase a mai adăugat că Iohannis ar avea nevoie de votul olandezilor pentru „proiectul sau viitor – la NATO sau la UE. Din România nu cred că îl mai bagă cineva în seamă”, mai relatează sursa citată.
Mai multe pe evz.ro

CITEȘTE ȘI: Roberta Anastase: România va beneficia de încă 31 de miliarde de euro pentru modernizarea țării

Back To Top