Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

gaz razvan prisca
Categorie: Politic
  • România a stocat în depozitele naționale o cantitate-record de gaz, de peste 3 miliarde metri cubi, reprezentând 97,75% din totalul capacității de înmagazinare.

“Pragul de 80% (solicitat de Comisia Europeană) a fost depășit de la mijlocul lunii septembrie, iar faptul că ne apropiem deja de capacitatea tehnică maximă înseamnă că vom avea, la iarnă, suficient gaz pentru necesarul consumatorilor casnici și al economiei.În viitor, producția internă va crește, ca urmare a dezvoltării platformelor de extracție din largul Mării Negre și după pornirea exploatării unor noi perimetre din interiorul teritoriului, precum Caragele, din județul Buzău. Ca urmare a politicilor derulate de ministrul liberal al Energiei Virgil Popescu, România este unul dintre statele europene cu cea mai mică dependență de gazul din import, circa 90% din necesarul țării fiind acoperit din producția internă” a declarat deputatul PNL, Răzvan Prișcă.

Citiți și: Deputatul Răzvan Prișcă: „PNL sprijină investițiile în România!”

 

 

Back To Top