Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

roberta anastase pnrr bransare
Categorie: Politic
  • Un nou program finanțat prin PNRR vine în sprijinul familiilor cu venituri mici.
  • Acestea pot beneficia de un sprijin nerambursabil, de până la 1.900 de euro, pentru branșarea sau racordarea la rețelele publice.

Senatorul de Prahova Roberta Anastase spune că acest program, care beneficiază de un buget de aproape 170 de milioane de euro, va asigura racordarea a peste 88.000 de gospodării, în decurs de patru ani.

“Familiile sau persoanele cu venituri lunare nete mai mici decât salariul minim brut pe țară pot solicita o finanțare nerambursabilă de la stat, în valoare maximă de 1.900 euro, pentru branșarea sau racordarea la rețelele publice, locale sau regionale, de apă și canalizare.

Prin acest program, guvernul condus de Nicolae Ionel Ciucă își propune să crească gradul de acces al populației la serviciul public de apă și canalizare.

Citiți și: Roberta Anastase: România va beneficia de încă 31 de miliarde de euro pentru modernizarea țării

Prima rundă de înscrieri la care vor putea participa operatorii de servicii de utilități a început ieri și se va finaliza în data de 15 decembrie 2022.

Programul are un buget de 168 milioane de euro. Sunt vizate pentru racordare peste 88.400 de gospodării până în al doilea trimestru din anul 2026. Fondurile necesare implementării proiectului vor fi asigurate prin PNRR”, a declarat parlamentarul prahovean.

Detalii despre noul program finanțat prin PNRR au fost publicate AICI.

Citiți și: Programul „Prima Conectare”. Bani pentru racordare la apă și canalizare

 

Back To Top