Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

marcel ciolacu mircea geoană
Categorie: Politic
  • Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că Mircea Geoană este un “potențial candidat” la prezidențiale.
  • Acesta a subliniat că, la nivelul partidului, este închisă discuția ca președintele formațiunii politice să fie automat și candidatul pentru funcția de președinte al României.

„Mircea Geoană este un potențial candidat. Îmi este foarte greu să accept pe cineva care a plecat din PSD și și-a creat un partid, dar nu exclud acest lucru și nu eu decid. Până acum decideau liderii partidului cine este candidatul, acum nu mai decid ei, decide teritoriul. Am închis total că președintele partidului este automat și candidatul la președinție. Cine dorește să candideze va intra într-un filtru, se va merge în fiecare organizație, se va vota”, a declarat liderul PSD, care spune că, 99,9%, el nu va candida.

Citiți și: Mircea Geoană: “Anticipăm un război de lungă durată în Ucraina. Nu vedem condiţii pentru o soluţionare politică în termen scurt”

În luna iulie, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, spunea că este dedicat 100% acestui moment al carierei sale și aprecia că discuțiile despre o candidatură la prezidențiale sunt “premature”, mai ales că “avem un război la graniță, avem o perioadă complicată”.

Back To Top