Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alexandru vane
Categorie: Politic
  • Subprefectul Alexandru Vane a fost numit președinte interimar al organizației PNL Câmpina.
  • Decizia a fost luată în urma dizolvării BPL al PNL Câmpina.
  • Noul lider al organizației municipale a anunțat, astăzi, principalul său obiectiv în această funcție.

În cursul zilei de joi, Alexandru Vane a transmis prima sa reacție,după numirea ca președinte interimar al PNL Câmpina.

“Mulțumesc președintelui PNL Prahova, domnul Iulian Dumitrescu și colegilor din Biroul Politic Județean Prahova pentru încrederea de a mă propune să conduc Organizația PNL Câmpina.

Sunt onorat, dar și conștient că odată cu acest lucru, imi revine o responsabilitate politică reală - aceea de a ridica nivelul organizației din orașul meu natal, un oraș în care dintotdeauna gândirea a fost majoritar liberală.

Citiți și: SURSE. Subprefectul Alexandru Vane, președinte interimar al PNL Câmpina

Timp de 14 ani am fost crescut și structurat în spiritul ideilor liberale, iar acum consider că am suficientă experiență, dar mai ales o mare dorință, de a face ca Organizația de la Câmpina să revină cel puțin la forma pe care o avea atunci când eu am făcut primii pași în cadrul organizației de tineret de atunci, și anume, o organizație bine închegată, extrem de puternică și foarte apropiată de cetățeni.

Privesc cu încredere la ce voi construi alături de colegii mei în cadrul acestei organizații, care va contribui la întărirea PNL atât la nivel județean, cât și național.

Partidul Național Liberal va începe consolidarea la Câmpina și vă asigur că obiectivele pentru anul 2024 sunt îndrăznețe și sunt doar în favoarea orașului nostru”, a declarat Alexandru Vane.

Back To Top