Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Dănuț Pop partidul ecologist
Categorie: Politic

 

• Președintele Partidului Ecologist, a fost reținut de DNA pentru trafic de influență.
• DNA precizează că „inculpatul”, fără a-I preciza numele, ar fi primit aproximativ 10.000 de euro de la o persoană căreia i-ar fi promis, în schimb, că va interveni pentru a fi angajată pe o funcție de consilier la cabinetul unui deputat.

DNA a acuzat reținerea pentru 24 de ore, pentru trafic de influență, a președintelui unui partid politic, fără a-i menționa numele.

Conform unor surse judiciare, este vorba despre liderul Partidului Ecologist, Dănuț Pop, care ar fi primit mita prin intermediul soției celui căruia i-ar fi promis că îl va ajuta să se angajeze pe un post de consilier la cabinetul parlamentar al unui deputat PSD, relatează hotnews.ro.

Potrivit comunicatului de presă al DNA, „În perioada noiembrie 2021 - februarie 2022, inculpatul ar fi pretins și ar fi primit, prin intermediar, de la o persoană, suma de aproximativ 10.000 euro, în patru tranșe (4.000 euro - noiembrie 2021, 2.000 euro - decembrie 2021, 2.000 euro - decembrie 2021 și 10.000 lei - februarie 2022).

În schimbul banilor, ar fi lăsat să se creadă că are influență asupra unui deputat în Parlamentul României și ar fi promis că îl va determina să angajeze o anumită persoană pe o funcție de consilier la cabinetul deputatului respectiv. Inculpatului i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

La data de 10 noiembrie 2022, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.".

CITEȘTE ȘI: Flagrant la nivel înalt. Un director din CNAIR a fost reținut de DNA

Potrivit suselor g4media.ro, deputatul respectiv ar fi fost Radu Cristescu (PSD).

Partidul Ecologist Român (PER) a fost înființat în 1990, iar Dănuț Pop este președinte al formațiunii din 2007.

Ultimul congres al PER - la care Dănuț Pop a fost reales președinte - a avut loc în martie, iar atunci a candidat și omul de afaceri Mohammad Murad, care a fost ales președinte executiv al partidului.

Formațiunea nu a reușit să treacă pragul electoral la alegerile parlamentare din 2020.

Sursa: hotnews.ro, g4media.ro

CITEȘTE ȘI: Agent Green a depus plângere penală la DNA, pentru lucrări făcute pe domeniul schiabil de la Sinaia

Back To Top