Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

laura moagher
Categorie: Politic
  • Senatorul de Prahova Laura Moagher a punctat principalele măsuri care vor fi luate la nivel național, de la 1 ianuarie 2023, pentru a veni în sprijinul categoriilor de persoane cu venituri mici.

Punctul de pensie și salariul minim vor crește, de la 1 ianuarie, conform deciziilor luate de Coaliție, la acestea adpugându-se și alte măsuri economico-sociale menite să vină în sprijinul celor cu venituri mici, în această perioadă de criză, după cum punctează senatorul de Prahova Laura Moagher.

“În vremuri de criză e nevoie de solidaritate.

Pentru PSD nu a fost niciodată vorba de cifre, de procente, ci de viața oamenilor!

Echitatea socială impune ca susținerea din partea statului să meargă în proporție mai  mare la cei din categoriile vulnerabile și anume atât către persoanele active –  salariații cu salariul minim – prin creșterea salariului minim la 3000 lei ( din care 200 scutiți de taxe), cât și la cei care un muncit o viață și cu toate acestea au acum pensii mici sau medii.

În plus, vrem să continuăm să încurajăm sectorul construcțiilor să se dezvolte și de aceea vom crește salariul minim în acest domeniu la 4.000 de lei, cu scutirile de taxe existente și în prezent.

Acestea sunt măsurile care vor fi luate de la 1 Ianuarie 2023:

> Astfel, toate pensiile vor crește cu un procent de 12,5 %.

> Totodată, vom continua acordarea unui sprijin țintit pentru pensionarii cu pensii sub 3.000 lei astfel:

- 1000 de lei până în 1.500 de lei

- 800 de lei până în 2.000 de lei

- 600 de lei până în 3.000 de lei.

Acest sprijin va fi împărțit în două tranșe pe parcursul anului 2023.

> Persoanele cu venituri de de până la 1700 de lei vor primi carduri sociale în valoare de 250 de lei, o dată la două luni, pe tot parcursul anului 2023.

> De asemenea, se va acorda un sprijin de 1400 de lei în două tranșe semestriale ca ajutor pentru energie pentru pensionarii cu pensii de până la 2.000 de lei.

> Tot de la 1 ianuarie alocațiile vor fi indexate cu rate inflației

Citiți și: Inițiativă legislativă pentru copiii români întorși din străinătate. Proiectul, susținut și de senatorul de Prahova Laura Moagher

> Salariul minim va fi majorat la 3000 lei, dintre care 200 lei sunt scutiți de taxe - pentru a veni atât în sprijinul salariaților, cât și angajatorilor.

> Totodată s-a decis acordarea celei de-a 13-a indemnizații pentru persoanele cu handicap.

> Actualizarea cu rata inflației a indemnizațiilor pentru veteranii și văduvele de război, începând cu 2018 de cand au fost înghețate (o creștere de aproximativ 30 la sută)”, a punctat senatorul de Prahova Laura Moagher.

Back To Top