Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

laura moagher mina Slănic
Categorie: Politic
  • Au fost aprobate mai multe investiții la mina de sare de la Salina Slănic.
  • Este răspunsul ministerului de resort la demersurile senatorilor de Prahova Laura Moagher și Radu Oprea.

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a anunțat, recent, în cadrul ședinței Grupului Senatorilor PSD, că a fost aprobată o serie de investiții la mina de sare de la Salina Slănic. Un utilaj nou de frezare aflat deja în curs de achiziție, echipamentul urmând să ducă la creșterea productivității. Investițiile vizează și sectorul turistic. Fondurile aprobate pentru anul viitor vor permite achiziționarea unui lift nou.

“Îi felicit pe colegii mei, doamna senator Laura Mihaela Moagher  și domnul senator Stefan Radu Oprea, în demersurile întreprinse pentru realizarea acestui obiectiv atât de necesar prahovenilor”, a declarat președintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

Citiți și: Investiții de 20 de milioane de lei, în utilaje, la Salina Slănic

“Una dintre cele mai importante achiziţii este o combină automatizată de extracţie a sării (în valoare de 18,9 milioane lei) care a fost deja coborâtă în mina de la Praid şi urmează a fi pusă în funcţiune. Va urma achiziţia unei alte combine similare, ce va fi trimisă către Salina Slănic Prahova. Alte investiţii majore sunt: modernizare reţele tehnologice transport (12,83 milioane lei), un nou flux de măcinare la Dej (2,76 milioane), un concasor la Prahova şi o centrifugă pulsatorie la Cacica, fiecare în valoare de peste un milion de lei”, informa Salrom, în luna septembrie.

Back To Top