Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

george ionescu forța dreptei
Categorie: Politic
  • Președintele Forța Dreptei Prahova, deputatul George Ionescu, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o joi că formațiunea politică va face plângeri penale împotriva celor care se fac vinovați de criza termoficării.

George Ionescu i-a acuzat pe consilierii locali că au dat hotărâri "fără acoperire legală" și i-a criticat că au înființat Termo Ploiești fără să prevadă și un buget, prin urmate operatorul a ajuns să se împrumute în repetate rânduri pentru a avea bani de gaze.

Declarațiile parlamentarului Forța Dreptei s-au îndreptat și împotriva președintelui CJ Prahova, Iulian Dumitrescu. Ionescu spune că toată criza ar avea în spate “interese politice”.

Citiți și: George Ionescu, deputat Forța Dreptei Prahova, atac direct la președintele Consiliului Județean

“Noi vom face plângere penală împotriva celor care se fac vinovați de această criză pe care ploieștenii o suportă”, a anunțat George Ionescu.

În cadrul aceleiași conferințe, reprezentanții Forța Dreptei au spus că au în atenție și situația Parcului Municipal Vest, a cărui cedare către CJ Prahova urma să fie discutată  ulterior, în Consiliul Local Ploiești.

Citiți și: Cedarea Parcului Municipal Vest către CJ Prahova, din nou în dezbaterea CL Ploiești, la propunerea unor consilieri locali (update)

Între timp, proiectul a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței legislativului local.

Citiți și: Ședință degeaba. Consilierii ploieșteni au retras proiectul transferului Parcului Municipal Vest

Declarațiile complete le puteți urmări AICI.

Back To Top