Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

roberta anastase abandon scolar
Categorie: Politic
  • Senatorul de Prahova a prezentat principalele măsuri prevăzute, în noile legi ale educației, pentru combaterea abandonului școlar.

Roberta Anastase a subliniat că PNL consideră o “prioritate” combaterea abandonului școlar, iar “în noile legi ale educației sunt prevăzute măsuri concrete pentru realizarea acestui obiectiv. Pachetul de legi a intrat, astăzi, în dezbaterea Guvernului”.

"Începând cu anul școlar 2023-2024, mai mulți elevi vor beneficia de o masă sănătoasă la școală. Cel puțin un milion de copii și adolescenți vor fi incluși în program și, pentru a îndeplini acest obiectiv, investiția a fost majorată la 2,5 miliarde de lei. Măsura este parte a Planului Strategic Integrat de Reducere a Abandonului Școlar.

Citiți și: ROBERTA ANASTASE, SENATOR PNL: „ELEVII VOR BENEFICIA DE O SUMĂ FORFETARĂ PENTRU TRANSPORT”

De asemenea, este înființat Programul Național de Reducere a Abandonului Universitar (PNRAU), prin care se urmărește creșterea retenției studenților în instituțiile de învățământ superior. Vor fi implementate politici și practici de reînmatriculare a studenților, de tipul „A doua șansă” și va fi dezvoltat un instrument de monitorizare a tranziției către învățământul superior și de avertizare timpurie a abandonului universitar”, a punctat senatorul PNL de Prahova.

Back To Top