Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

petrecere tsd sinaia
Categorie: Politic
  • Petrecerea a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Hotel Mara din Sinaia, și s-ar fi încheiat doar după intervenția Poliției, în urma unor apeluri la 112 din partea sinăienilor.
  • Informațiile au fost publicate de Octavian Oprea, fost secretar general TNL, demis din funcție în toamnă, tot după un chef, de această dată al tinerilor liberali. După acel eveniment, organizat la finalul Școlii de vară a TNL, de la Venus, au apărut înregistrări în care tinerii liberali scandau injurii la adresa PSD.
  • Oprea a publicat, pe rețelele de socializare, și mai multe imagini surprinse acum două nopți, la Sinaia.

“Cu doar câteva zeci de minute în urmă, pe banii noștri, ai contribuabililor, într-un complex deținut de Secretariatul General al Guvernului prin RAAPPS, «Mara» din Sinaia, controlat exclusiv de PSD, băieții și fetele de la TSD (Tineretul Social Democrat) au fript o petrecere pe cinste cu lăutari și manele prin care își anunță intențiile de preluare a frâielor guvernării și  nu numai.

Cu dedicații pentru Marcel Ciolacu, șeful de la Cameră, viitorul președinte al României după dorința lor, Lucian Romașcanu de la cultură și idolul suprem care doar a tocat banii Guvernului, Mihai Ghigiu de la INA, tinerii social democrați au atins un nivel apocaliptic de slugărnicie prin dedicații manelizate fără număr.

politie petrecere tsd sinaiaPetrecerea domniilor lor s-a încheiat doar după ce locuitorii orașului Sinaia au sunat în mod repetat la 112 și doar cu intervenția trupelor speciale”, a scris Oprea pe Facebook.

În imagini nu se văd trupe speciale, dar câțiva polițiști și jandarmi la intrarea în hotelul în care a avut loc această petrecere.

În clipurile difuzate de Oprea, este surprins un moment în care se fac dedicaţii pentru Marcel Ciolacu, Lucian Romaşcanu şi subprefectul judeţului Buzău, Constantin Cristea, zis Dodo.

Clipurile pot fi văzute AICI.

Președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, a comentat, de asemenea, pe rețelele de socializare:

“«Romașcanu la Cultură, pe noi toți ne doare-n mână / Și Dodo la Prefectură, pe noi toți ne doare-n mână» – citat TSD România

Mi-e foarte greu să nu taxez derapajul grav pe care l-am constatat la domnul Lungu, care, într-un jalnic moment de imagine, s-a hotărât să imortalizeze momentul în care aprindea lumânări la mormântul Brătienilor. Mă întreb eu, domnule Lungu: Ați uitat de ce îl aveți pe domnul Dodo la Prefectură? Dacă ar fi să ascultăm noile video-uri de la petrecerile voastre, răspunsul este simplu: «Să vă doară-n mână!»

Citiți și: SONDAJ. PSD ȘI PNL AU SCĂZUT ÎN FEBRUARIE. AUR CREȘTE

Mai vin să vă întreb domnilor Lungu și Stanciu, atunci când trimiteați flori mamelor președintelor TNL Buzău, deși tinerii liberali de la Buzău nu erau implicați în scandalul de la mare pe care l-ați folosit să vă faceți imagine, ați uitat de Dodo de la Prefectură și de Matache de la Primărie?

Atâta cinism rar am văzut, mai bine vă duceți frumos la Scornicești să aprindeți lumânări, pentru că voi nu faceți altceva decât să pătați imaginea democrației în România. Este momentul să vă rupeți de mentalitatea de baroni și de stăpâni absoluți ai României!”

Sursa imagini: Facebook Octavian Oprea

Back To Top