Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

roberta anastase ghid impotriva violentei
Categorie: Politic
  • Luni a fost lansat ghidul pentru “Prevenirea situațiilor de violență asupra copiilor și tinerilor din centrele rezidențiale”, realizat la inițiativa senatorilor PNL.

Potrivit parlamentarului de Prahova Roberta Anastase, ghidul a fost elaborat de Comisia de Ancheta a Senatului privind investigarea abuzurilor sexuale sau a oricăror abuzuri fizice împotriva minorilor și de Institutul Român pentru Drepturile Omului. Acesta reprezintă un rezultat al inițiativei Grupului parlamentar PNL din Senatul României.

Citiți și: ROBERTA ANASTASE: COMBATEREA ABANDONULUI ȘCOLAR ESTE O PRIORITATE PENTRU PNL

“Obiectivul acestui demers este de a crește nivelul informării copiilor și tinerilor cu privire la drepturile pe care le au, dar și identificarea căilor de acțiune în ipoteza încălcării acestor drepturi. Totodată, acest ghid este menit să contribuie la dezvoltarea serviciilor de îngrijire astfel încât acestea să respecte standardele de calitate în materie”, a declarant Roberta Anastase.

Back To Top