Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Democrat-liberalii prahoveni au ajuns la concluzia că cel mai potrivit să se lupte cu Adrian Năstase în Colegiul Mizil este un fost angajat al Guvernului din perioada 2000-2004, Mircea Staicu. Gurile rele afirmă că Staicu este cel care a livrat presei faimoasele stenograme ale şedinţelor PSD. Cum numele grele ale PD-L nu prea se înghesuie să se bată cu greii celorlalte partide, contracandidatul lui Năstase va fi un tânăr care are în palmares faptul că a fost unul dintre principalii artizani ai scorului bun al filialei Prahova la locale.

Mircea Staicu a lucrat patru ani în subordinea Dorinei Mihăilescu, la Departamentul de Analiză Instituţională şi Socială a Guvernului, de unde a demisionat în august 2004. „Nu voi accepta niciodată să se spună că am fost anagajatul lui Năstase. Am fost angajat al Guvernului României”, a declarat contracandidatul fostului premier. Absolvent al Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, licenţiat în Ştiinţe Politice, candidatul PD-L are 32 de ani şi, deşi este membru oficial al formaţiunii de doar o săptămână, e „alături de PD-L Prahova şi de preşedinta filialei, Roberta Anastase, de multă vreme”. „În această perioadă, am oferit consultanţă partidului la ale­gerile europarlamen­tare, la cele locale şi am fost alături de actualul primar al Ploieştiului. 

Specialist în Năstase

Înscrierea mea în partid era doar o formalitate. PD-L e primul partid în care mă înscriu”, a declarat proaspătul politician într-o conferinţă de presă. „Mircea Staicu are un avantaj: e specialist în Adrian Năstase”, a declarat deputatul Gabriel Sandu făcând referire la perioada în care proaspătul democrat-liberal a lucrat în Guvernul lui Năstase. „Este o şansă să trimit un personaj cu greutate la lada de gunoi a istoriei” „Nu e întâmplătoare prezenţa mea pe acest colegiu extrem de important. Îmi cunosc foarte bine contracandidatul pentru că am lucrat cu acesta aproximativ şase ani de zile”, a continuat Staicu. „Este o şansă pentru mine să trimit un personaj cu greutate la lada de gunoi a istoriei. 

Dacă în 2004 lui Năstase i se potrivea ce i-a zis Băsescu, „Adriene, nici nu ştii cât de mic începi să fii!”, acum cred că i se potriveşte „Adriene, eşti foarte mic încovoiat de dosare!”, i-a transmis pedelistul fostului premier. „Năstase în Mizil îşi caută supravieţuirea politică. Doar acolo îşi poate păstra imunitatea politică. De ce nu a candidat la Cornu, unde locuieşte? Pentru că votul nu a ieşit chiar favorabil PSD în colegiul respectiv, aşa că i s-a croit unul în care PSD are 9 primari şi PD-L 8”, a adăugat el.

Back To Top