Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Campania electrorală nu a început încă, oficial, dar partidele politice se întreg în manifestări menite să prezinte posibilii viitori premieri şi aspiranţii la fotoliile de parlamentari. Pesediştii au organizat un mega congres extraordinar, la care l-au chemat pe Costel Busuioc. Supărarea cea mai mare a fost că artistul nu a dorit să cânte „Vinccero”, preferând melodia „Con te partiro”.

Candidatul alianţei PSD-PC pentru funcţia de premier este Mircea Geoană, liderul social-democraţilor. El a fost validat sâmbătă de Con­gresul Naţional al PSD. Social democraţii au făcut o prezentare fastuoasă a candidaţilor la alegerile parlamentare din noiembrie. Deşi le-a cântat pesediştilor „Con te partiro”, Costel Busuioc s-a declarat din capul locului independent politic.

Candidați

Primii candidaţi intraţi în scenă au fost cei de la Organizaţia PSD Bucureşti, printre aceştia fiind cântăreaţa Luminiţa Anghel şi regizorul Sergiu Nicolaescu. Şi aspiranţii la mandatele de senatori şi depu­taţi de Prahova au ieşit pe scenă. 

Deşi în urmă cu trei săptămâni, pesediştii prahoveni se lăudau că sunt primul partid din judeţ care şi-au desemnat candidaţii pentru ale­gerile parlamentare, la Congresul de la Bucureşti lista a suferit ceva modificări. 

Deşi s-au bătut cu pumnul în piept că au reuşit să desemneze toţi candidaţii pentru parlamentare, pesediştii prahoveni au înlocuit-o pe Ludmila Sfârloagă cu avocatul Mircea Grigore, iar în locul acestuia candidează fostul prefect al judeţului Georgică Diaconu. 

Ludmila Sfârloagă nu mai candidează deoarece funcţia de preşedinte al Camerei Regiunilor este incompa­tibilă cu cea de parlamentar. Însă surse din interiorul PSD ne-au povestit că Sfârloagă nici nu a dorit să candideze, dar a fost desemnată drept candidat doar pentru imaginea organizaţiei judeţene. 

După ce pesediştii prahoveni au fost la un pas de a se face de râs în Europa prin neplasarea Ludmilei Sfârloagă pe un loc eligibil la alegerile locale, au încercat acum să demonstreze că sunt un partid democratic ofe­rindu-i unul dintre cele mai vizibile colegii din judeţ, Colegiul 7 Urlaţi-zonă în care mai candidează şi Adriana Săftoiu din partea PNL. Nici protocolul cu PC nu funcţionează în Prahova. Corneliu Pascu nu va mai candida în Colegiul Câmpina, în locul său fiind desemnat Horaţiu Zăgan. 

Laptele şi mierea social-democrată 

Mircea Geoană, cel nominalizat drept premier, a prezentat pe larg o serie de promisiuni din domeniul protecţiei sociale cu care speră să atragă voturile electoratului. El a vorbit despre introducerea tarifului social la energie, despre acordarea celei de-a treisprezecea pensii şi stabilirea unui nivel minim garantat al acesteia.

Programul de guvernare al PSD mai promite creşterea salariului minim până la 1.000 RON, dublarea pensiilor pentru agricultori, TVA redus la alimente, 1.000 de noi creşe şi 1.000 de grădiniţe, pact naţional pentru sănătate, medicamente compensate şi gratuite pentru toate per­soanele cu venituri reduse, construirea a 1000 de km de autostrăzi, modernizarea a 1000 de km de căi ferate, apă şi canalizare în toate loca­lităţile.

Iar cireaşa de pe tortul social-democraţilor îl constituie tot o promisiune a lui Geoană, care în disperarea după voturi, a declarat că a vorbit la NASA pe subiectul cosmonautului român care să zboare în spaţiu împreună cu americanii.

Back To Top