Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Parlamentarii PD-L s-au întâlnit, în weekend, la Poiana Braşov pentru a discuta priorităţile legislative din viitoarea sesiune. La reuniune au fost prezenţi consilierii prezidenţiali Sebastian Lăzăroiu şi Bogdan Chiriţescu, precum şi fostul ambasador al SUA în România, Nicholas Taubman. Premierul Emil Boc şi miniştrii PD-L au discutat şi ei cu senatorii şi deputaţii partidului despre agenda parlamentară a acestui an. Democrat-liberalii au avut parte şi de vizita preşedintelui Traian Băsescu.

Pedeliştii s-au retras în munţi

Liderii PD-L le-au cerut parlamentarilor partidului moderaţie în relaţia cu aliaţii din PSD, declarându-se mulţumiţi de reacţia pe care au avut-o în cazul Oprea, după ce şi premierul Emil Boc le-a spus că nu trebuie să intre în jocuri politicianiste. „Uneori să vă faceţi că nu vedeţi, cel puţin în faza de rodaj. Există în coaliţii soluţii pentru toate problemele care pot fi ridicate”, a spus Vasile Blaga, secretarul general al partidului, referindu-se la posibilitatea unor fricţiuni la nivel local cu reprezentanţi ai social-democraţilor.

„Mai ales în primul an, să avem grijă să subsumăm interesele politice intereselor României", a afirmat Blaga cerându-le parlamentarilor PD-L şi "mare disciplină în Parlament" în ceea ce priveşte susţinerea proiectelor iniţiate de către Guvern. În schimb, responsabilii guvernamentali democrat-liberali se angajează să-i informeze pe parlamentari din timp asupra acestor proiecte astfel încât aceştia să poată vota în cunoştinţă de cauză.

Un alt pedelist, Radu Berceanu, i-a felicitat pe democrat-liberalii prezenţi pentru că au dat dovadă de moderaţie în timpul scandalului legat de Gabriel Oprea. "Felicitări că nu aţi dat curs tentaţiei de a ieşi la televizor şi a da replici lucrurilor care s-au spus în această perioadă. Un pic de moderaţie până vedem ce putem face anul ăsta este o abordare foarte bună. Iar când aveţi nemulţumiri şi semne de întrebare vă rog să veniţi să ne întrebaţi", a spus ministrul Transporturilor.

Boc a spus că ştie că sunt "greutăţi în teritoriu, poate şi la nivel parlamentar", dar că orgoliile trebuie lăsate la o parte. "Rugămintea mea ar fi să încercăm să punem deoparte orgoliile şi să ne concentrăm pe priorităţi iar în campania electorală să avem ca motiv de dezbatere lucrurile bune pe care le-am realizat pentru România şi mai puţin dezbaterile politicianiste şi certurile dintre noi", le-a spus Boc parlamentarilor PDL. 

Planuri de viitor 

Imediat după întâlnirea de la Poiana Braşov, prahoveanca Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, a anunţat că doreşte eliminarea imunităţii demnitarilor. "Imunitatea în sensul clar, dacă vreţi, şi al efectivităţii aplicării trebuie să vizeze numai votul şi declaraţiile politice. În realitate, vorbim de un raport al Comisiei Europene care, iată, dedică un capitol întreg ingerinţei, dacă vreţi, a Parlamentului în actul de justiţie prin blocajele efectuate de-a lungul timpului", a spus Anastase, care este şi lidera PD-L Prahova. Şefa Camerei Deputaţilor a admis faptul că iniţierea unei dezbateri pe marginea imunităţii penale a demnitarilor "presupune şi o implicare în revizuirea Constituţiei.

Aspectele constituţionale trebuie deasemenea luate în discuţie şi, iată, este un argument în plus pentru a ne implica, fiecare parlamentar, dar, am spus eu în cadrul grupului, în primul rând grupul parlamentar al Partidului Democrat Liberal, cu toată forţa şi responsabilitatea în revizuirea Constituţiei", a mai declarat prahoveanca.

Back To Top