Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Preşedintele Camerei Deputaţilor Roberta Anastase nu intenţionează să solicite să facă parte din Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, pe principiul că preşedintele Senatului, Mircea Geoană este vicepreşedinte al CSAT. „Nu intenţionez acest lucru, deoarece mi s-a părut o iniţiativă bună ca Parlamentul să fie reprezentat în CSAT printr-un membru al său - preşedintele Senatului, cu atât mai mult cu cât în sarcina Senatului intră cele mai multe decizii cu privire la politica externă”, a declarat preşedintele PD-L Prahova .

Guvernul a modificat, la sfârşitul lunii decembrie, prin ordonanţă de urgenţă, Legea de organizare şi funcţionare a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, prin introducerea unei prevederi care permite preşedintelui Senatului, post ocupat în prezent de liderul PSD Mircea Geoană, să participe la şedinţele CSAT în calitate de vicepreşedinte. Modificarea în acest sens a Legii CSAT este prevăzută în Regulamentul Coaliţiei PDL-PSD. Ordonanţa de urgenţă intrată în vigoare este justificată în preambul prin necesitatea asigurării unei conduceri a CSAT care să "reflecte importanţa" acestui organism în sistemul constituţional român, arătându-se că neincluderea în conducerea Consiliului a conducerii forului legislativ poate conduce la "deficienţe" în activitatea acestuia.

În actuala Lege de organizare a CSAT se precizează că şeful statului îndeplineşte funcţia de preşedinte al CSAT, în timp ce funcţia de vicepreşedinte revine premierului. Prin ordonanţa de urgenţă aprobată, marţi, de Guvern, CSAT va include două posturi de vicepreşedinte, ocupate de către primul-ministru şi, respectiv, preşedintele Senatului.

 

 

Back To Top