Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Adrian Năstase, deputat de Prahova şi preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, a fost trimis, ieri, în judecată, în dosarul „Trofeul calităţii în construcţii”, de către procurorii anticorupţie. Parlamentarul social-democrat de Mizil este acuzat de folosirea influenţei sau autorităţii funcţiei de preşedinte al unui partid, în scopul obţinerii, pentru sine sau pentru altul, de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, în formă continuată. Faptele pentru care deputatul este acuzat au fost comise în timpul campaniei electorale din 2004.

Potrivit rechizitoriului, în acel an, Inspectoratul de Stat în Construcţii (ISC) a organizat simpozionul numit "Trofeul Calităţii în construcţii”, doar că, în realitate, concursul ar fi fost doar o mască pentru strângerea unor sume de bani pentru finanţarea campaniei social-democratului. Se pare că cele 3000 de firme care au participat la simpozion au plătit taxe în valoare de 45 de miliarde de lei, 10 miliarde din aceştia fiind folosiţi pentru tipărirea materialelor electorale ale fostului premier. Alături de Adrian Năstase, alte cinci persoane vor fi judecate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. C.B. 

Liberalii vor congres 

Viaţa de partid aflat în opoziţie nu este plictisitoare. O dovedesc frământările din PNL din această perioadă, semn că liberalii, chiar dacă au scăpat de atacurile preşedintelui Traian Băsescu nu au de gînd să stea departe de ochii publicului. Voci din interiorul liberalilor au început să ceară organizarea unui Congres Naţional şi alegerea unui alt preşedinte, acuzându-l pe Călin Popescu Tăriceanu că nu a ştiut să negocieze cu PD-L intrarea la guvernare. Delegaţia permanentă a PNL va fi convocată luna viitoare, când se va decide şi o dată pentru un Congres Naţional. Deocamdată, singurul care s-a anunţat drept contracandidat pentru Călin Popescu Tăriceanu este fostul ministru al Transporturilor, Ludovic Orban.

„Cred că va fi hotărât de Delegaţia permanentă care va fi convocată pe 4 februarie. Cu siguranţă Delegaţia Permanentă va lua decizia statutară care în mod evident va fi convocarea Congresului”, a declarat Orban care este şi vicepreşedinte al PNL. Pe de altă parte, Adrian Semcu, preşedintele PNL Prahova, susţine că „nu poate fi vorba despre frământări în interiorul partidului. Acum ne pregătim pentru alegerile care vor fi în ţară, cele mai importante oraşe fiind Cluj, Hunedoara, Alba, Olt, Bihor şi Timiş”. Liderul liberalilor prahoveni ne-a mai declarat şi că a fost constituit un grup de lucru al PNL pentru revizuirea Constituţiei.

 

Back To Top