Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

După luni întregi de negocieri şi tergiversări, liberalii prahoveni au reuşit să îşi stabilească aspiranţii la mandatele de parlamentar din toate cele 17 colegii din judeţ. Peneliştii lui Adrian Semcu au avut ceva emoţii în ceea ce priveşte propunerea de canditură a Adrianei Săftoiu în Colegiul de deputaţi Urlaţi, dat fiind faptul că fosta consilieră prezidenţială „a pus umărul” la debarcarea fostului ministru al Apărării Teodor Atanasiu, în perioada în care se afla în slujba preşedintelui Traian Băsescu.

Totuşi, până la urmă, liberalii prahoveni au reuşit să se impună în faţa liderilor de la Bucureşti, iar Săftoiu va candida, aşa cum s-a anunţat în urmă cu luni bune, în Prahova. PNL Prahova i-a mai desemnat drept candidaţi pe Liviu Ilaşi, directorul Conpet, în Colegiul deputaţi Valea Prahovei, Florin Anghel, fostul preşedinte al CJ Prahova şi fost lider al PNDC, în Colegiul deputaţi Câmpina. 

Deputatul Graţiela Gavrilescu, fostul viceprimar al Ploieştiului, va încerca să cucerească un nou mandat de parlamentar în Colegiul 3 Băicoi-Floreşti, iar Valerian Pârvu, directorul Uzinei Mecanice Plopeni, candidează în Colegiul 4 Slănic. Deputatul Alexandri Nicolae, fost prefect al judeţului, va candida în Colegiul 5 Vălenii de Munte, iar doctorul Ion Luchian, încearcă să obţină un nou mandat de deputat în Colegiul 6 Boldeşti-Scăieni. 

Pe lista liberalilor mai figurează Martha Mocanu, Bogdan Nica, fostul şef al Inspecţiei Sanitare de Stat - candidat pentru un mandat de senator în Colegiul Ploieşti, deputatul Horia Toma, candidat la deputaţi în Colegiul 10 Ploieşti Sud, avocatul Iulian Teodorescu, candidat tot la deputaţi în Colegiul 11 Ploieşti Vest. Ramona Iliescu, vicepreşedintele Organizaţiei de Femei PNL, aspiră la un mandat de deputat în Colegiul 8 Mizil, iar Aurel Anghel, directorul DADR Prahova, visează la un mandat de senator în Colegiul 4 - Mizil-Gorgota, Brazi. 

Adrian Lupu, fost director adjunct la RASP Ploieşti, candidează în Colegiul 12 deputaţi - Ploieşti Nord, Gheorghe Matei candidează la Senat în Colegiul 2 Slănic - Ploieşti Nord, ministrul Teodor Meleşcanu doreşte să ajungă senator în Colegiul 3 Vălenii de Munte-Urlaţi, iar Emanoil Savin, primarul pedelist al Buşteniului, va candida tot pentru Senat în Colegiul 1 Valea Prahovei. 

În gaşcă la Bucureşti


Lansarea candidaţilor liberali pentru alegerile parlamentare a avut loc la Sala Polivalentă din Bucureşti, în prezenţa unui număr foarte mare de penelişti. Călin Popescu-Tăriceanu, liderul partidului, a avut un discurs plin de atacuri la adresa pesediştilor. "În România sunt două partide, două viziuni de a conduce. În România există un singur partid de dreapta, PNL, şi unul singur de stânga, PSD", a explicat Tăriceanu. "PSD-ul va creşte taxele, pentru că numai aşa ar putea să-şi respecte promisiunile. Votul din 30 noiembrie va hotărî viitorul României. Dacă stânga va veni la putere, creşterea economică o să dispară", a mai spus liderul PNL.

Liberalii prahoveni au mers la lansare cu o delegaţie foarte numeroasă. Pentru prima oară liderii formaţiunii politice au recunoscut că Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni, va candida la un mandat de senator din partea PNL. Nimeni nu poate explica, însă, ce se întâmplă cu postul de edil al Buşteniului, în condiţiile în care Savin a trecut, mai mult decât oficial, în barca liberalilor. 

Statutul aleşilor locali prevede că un primar îşi pierde mandatul în momentul în care părăseşte formaţiunea politică pe listele căreia a fost ales. Postul devine vacant, iar alegerile se vor organiza în termen de 90 de zile de la vacantarea mandatului. Ceea ce înseamnă că locuitorii din Buşteni şi-ar putea alege noul edil în preajma Revelionului.

Back To Top