Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mihai apostolache burse de merit mediocritate romania in actiune
Categorie: Politic
  • Președintele România în Acțiune, Mihai Apostolache, conferențiar universitar doctor în cadrul UPG Ploiești, trage un semnal de alarmă asupra stării învățământului, cu accent pe efectul pe care l-ar avea actuala metodologie de acordare a burselor de merit, în învățământul preuniversitar.
  • Acesta consideră că actualul sistem promovează și încurajează mediocritatea, nicidecum performanța, un rezultat dezamăgitor obținut cu eforturi bugetare uriașe.

Mihai Apostolache îi îndeamnă pe guvernanți să ia aminte la problemele reclamate de cadrele didactice, profesioniștii care se confruntă cu realitatea din clase și are de multe ori propun și soluții, însă nu reușesc să se facă auziți."

"Problemele profunde din sistemul educațional românesc sunt evidențiate zilnic de făuritorii actului didactic, profesorii. Aceștia atrag atenția asupra dificultăților financiare cu care se confruntă sistemul, a dotării necorespunzătoare a școlilor și a deciziei aberante a guvernanților privitoare la bursele de merit, care a condus la ridicarea mediocrității la rang de merit, cu un impact bugetar uriaș" avertizează reprezentanții Partidului România în Acțiune.

“Un aspect esențial pe care vreau să îl menționez este demoralizarea elevilor dedicați și serioși, în contextul unor politici guvernamentale care răsplătesc mediocritatea. De asemenea, în încercarea de a combate discriminarea și bullying-ul, politica publică din educație permite și încurajează comportamentele deviante în școli ”, consideră Mihai Apostolache, președintele formațiunii politice.

Acesta punctează, totodată, faptul că profesorii se confruntă cu sarcini multiple – de la secretariat, psihologie, consiliere, până la transport – deviind astfel de la rolul lor principal de dascăli și ducând astfel o povară care împiedică realizarea educației de calitate.

Citiți și: MIHAI APOSTOLACHE, ROMÂNIA ÎN ACȚIUNE: „O COMPANIE SFIDEAZĂ AȘTEPTĂRILE, DEZVOLTÂND TEHNOLOGII AI DE ULTIMĂ GENERAȚIE ÎN ORAȘUL PLOIEȘTI”

“Este vital să recunoaștem și să ne adresăm acestor provocări. Credem în respectarea dreptului la educație de calitate pentru toți elevii și în necesitatea de a lăsa profesorii să își exercite meseria în mod eficient. Educația de calitate este cheia progresului și a dezvoltării personale a fiecărui elev, fiind un pilon esențial pentru un viitor mai bun al României. De aceea este timpul să acționăm și să susținem inițiative care promovează o educație de calitate, să recunoaștem eforturile profesorilor și să asigurăm un mediu propice învățării”, a mai spus Mihai Apostolache.

Back To Top