Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Certurile par a fi lait motivul primelor şedinţe de consiliu din 2009. După ce la Consiliul Local aleşii au dezbătut problemele lui Radu Socoleanu, la Consiliul Judeţean discuţiile au fost cauzate de situaţia a patru aleşi PNDC care au anunţat că au trecut la PD-L, ca urmare a dizovării partidului. Anunţul a stârnit un mare scandal, mai mulţi aleşi judeţeni susţinând că foştii PNDC-işti nu mai au voie să facă parte din CJ. La şedinţă au participat şi liderii centrali ai PNDC care au susţinut că partidul există în continuare.

Şedinţa Consiliului Judeţean Prahova a debutat cu validarea mandatelor a patru noi aleşi judeţeni, care au primit funcţiile după demisiile depuse de Augustin Mitu, care a obţinut un post de secretar de stat la Ministerul Educaţiei, George Nastasia, care a plecat la Ministerul Turismului, George Ionescu şi Andrei Sava, care au câştigat alegerile parlamentare.

Înlocuitorii lor sunt Anda Păuşan (PSD), respectiv Dan Ciolac, Bogdana Ţiţei şi Simona Dolniceanu (PD-L). Imediat după depunerea jurământului celor patru, vicepreşedintele CJ, democrat-liberalul Auraş Dragomir, a anunţat că grupul PD-L s-a mărit, de la 11 la 15 membri, prin înregimentarea în partid a patru consilieri aleşi de pe listele PNDC-ului. Cei patru, Constantin Săseanu, Dragoş Gunia, Radu Ionescu şi Marcel Cornea, au motivat că au făcut trecerea după ce fostul partid a fost dizolvat printr-o sentinţă judecătorească.

"PNDC a fost dizolvat ca urmare a unei decizii definitive şi irevocabile a Instanţei. A doua zi după ce am aflat de această sentinţă am intrat în PD-L, din calitatea de aleşi independenţi", a explicat Dragoş Gunia.

Spre surprinderea unei părţi a Consiliului, afirmaţiile lui Dragoş Gunia au fost infirmate de către Ion Brânaru, secretar-general al PNDC şi Horia Niţă, prim-vicepreşedinte al aceluiaşi partid. Cei doi au negat desfiinţarea partidului, din moment ce acesta are un preşedinte ales în persoana lui Niţă Oprea, chiar în urma Congresului din 30 august 2008, acelaşi la care făcea referire Dragoş Gunia. Cei doi au declarat că grupul penedeciştilor prahoveni a fost exclus din partid. Preşedintele CJ, Mircea Cosma, a pus capăt acestui episod, anunţând că a trimis deja adrese oficial către Autoritatea Electorală Permanentă, Ministerul Justiţiei şi Ministerul Administraţiei şi Internelor, care să se pronunţe cu privire la legalitatea prezenţei în Consiliul Judeţean a foştilor membri PNDC.

Votarea celor 22 de proiecte de hotărâri de pe ordinea de zi a durat mai puţin de 20 minute. Ultimul punct privind solicitarea trecerii din domeniul public al municipiului Ploieşti şi al comunei Bucov, a parcului Bucov, în administrarea Consiliului Judeţean nu a întrunit majoritatea. Acest ultim proiect a fost invalidat cu 12 voturi împotrivă şi 12 abţineri. Părerea consilierilor a fost că trebuie întâi finalizat litigiul juridic asupra respectivului teren, între cele două administraţii locale.

 

 

 

Back To Top