Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Europarlamentarul liberal Adina Vălean a denunţat lipsa de reacţie a guvernanţilor români în faţa valului de antipatie faţă de români generat în Europa de noile evenimente din Italia şi a cerut ca Guvernul să elaboreze o strategie de imagine coerentă pentru a stopa această tendinţă.

Prahoveanca a criticat faptul că, în contextul acuzelor aduse din nou românilor din Italia, Guvernul României, preocupat fiind de împărţirea funcţiilor şi schimbarea miniştrilor de interne, nu a avut nici un fel de reacţie. „Singura reacţie despre care am auzit a avut loc vineri, când secretarul de stat din MAE Bogdan Mazuru i-a solicitat ambasadorului italian la Bucureşti ca autorităţile italiene să ia măsuri ferme pentru combaterea şi prevenirea actelor de xenofobie îndreptate asupra românilor din Italia. Este absolut insuficient”, a spus Vălean care consideră că, la mai bine de un an de la izbucnirea problemelor de imagine în Peninsulă care ulterior s-au propagat în Europa, România trebuie, prin guvernanţii săi, să vină cu o strategie de imagine "coerentă, modernă şi europeană" pentru a opri acest val de antipatie. „Aş spune o strategie nebazată pe sărmăluţe şi mititei, pentru că asta s-a dovedit că nu funcţionează şi nici nu vrem ca România să fie cunoscută în UE ca ţara sărmăluţelor. Ne trebuie o strategie de imagine care să arate contribuţia pozitivă a românilor la construcţia europeană, al politica şi creşterea economică europeană", a mai spus Vălean, care este şi vicepreşedinte al PNL Prahova. 

Liga Nordului şi castrarea violatorilor români

Adina Vălean a vorbit şi despre nevoia unei acţiuni diplomatice susţinute în toate capitalele Europei, astfel ca autorităţile să nu mai fie luate prin surprindere când într-un loc apar evenimente negative, de natură să afecteze imaginea românilor în Europa. „Politicienii italieni nu se dezmint şi, o dată în plus, fac declaraţii total nepotrivite pentru spaţiul european. Senatorul italian din gruparea Liga Nordului spune că românii reprezintă o etnie specializată în violuri care nu e demnă să rămână într-o Europă unită, iar un ministru italian propune castrarea celor patru români acuzaţi că au violat o tânără. La Londra, 200 de români care lucrau la parcul olimpic au fost concediaţi discret în ultimele două luni”, a spus Vălean.

Cât despre viitoarele alegeri europarlamentare, Vălean este convinsă că va ocupa „cu siguranţă” unul dintre primele cinci locuri pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare şi că nu are emoţii în privinţa obţinerii unui nou mandat în Parlamentul European. Vălean a spus că nu are emoţii în ceea ce priveşte obţinerea unui nou mandat de europarlamentar, primul său mandat fiind unul de succes. „În ceea ce mă priveşte nu am nici un fel de emoţii pentru că activitatea mea în PE, recunoaşterea politică de care mă bucur la nivelul PE şi a familiei mele politice europene cred că reprezintă o garanţie că mi-am îndeplinit misiunea pe acest termen scurt de un an şi jumătate cu succes”, a precizat prahoveanca.
Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc pe 7 iunie, iar partidele nu şi-au desemnat deocamdată candidaţii.

 

 

Back To Top