Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Aflat la al doilea mandat, deşi nimeni nu îi dădea vreo şansă pentru a ajunge din nou în Parlament, deputatul Mihai Apostolache şi-a inaugurat la finalul săptămânii trecute biroul de parlamentar din Vălenii de Munte. Deputatul care reprezintă locuitorii din Colegiul 5 Vălenii de Munte a povestit că în următorii patru ani şi-a propus să rezolve fluidizarea traficului în Vălenii de Munte, modernizarea spitalului din localitate şi promovarea din punct de vedere turistic a zonei superioare a Teleajenului.

„Obiectivele principale pe care le am sunt cele enunţate în campanie. Este necesară o şosea de centură care să înceapă, eventual, de la Gura Vitioarei, să ocolească Vălenii de Munte şi să ajungă la Drajna. De asemenea, atragerea de fonduri pentru modernizarea spitalului, adică extinderea şi dotarea acestuia cu aparatură corespunzătoare, şi înfiinţarea unui ONG pentru promovarea Văii Teleajenului sunt alte două puncte pe lista mea de priorităţi”, ne-a declarat Mihai Apostolache .

Deputatul social-democrat a menţionat că, pentru ducerea la îndeplinire a priorităţilor va colabora în permanenţă cu toate autorităţile responsabile de rezolvarea acestor probleme.

„În această parte a judeţului sunt foarte multe monumente istorice pe care trebuie să le promovăm: Hanul Roşu, Moara de Apă, un castru roman şi multe altele. În plus, avem posibilitatea de a dinamiza activitatea sportivă pentru că, în Văleni, există o sală de sport nouă care poate fi folosită. De altfel, am depus, în legislatura trecută, un proiect în Parlament pentru modernizarea bazelor sportive din unităţile de învăţământ”, a mai spus Apostolache. Deputatul social-democrat a mai anunţat că intenţionează să mai deschidă încă două birouri parlamentare în Măneciu şi Poseşti. Deocamdată, locuitorii din Colegiul 5 pot merge în audienţă la cabinetul parlamentar din Vălenii de Munte al social-democratului în fiecare joi, iar, vinerea, deputatul se va întâlni, la sediul PSD din Măneciu, cu cetăţenii din zonă.

Back To Top