Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Mult zgomot pentru nimic. Aşa s-ar putea traduce şedinţa Consiliului Local Ploieşti de la finalul săptămânii trecute. Un fax venit din partea lui George Becali, preşedintele PNGCD, prin care era anunţată excluderea din partid a lui Radu Socoleanu a pus pe jar consilierii locali. Becali solicita invalidarea mandatului de ales al lui Socoleanu, dar o parte dintre consilierii ploieşteni nu au dorit să îi facă pe plac liderului PNGCD. Discutarea situaţiei lui Socoleanu a fost amânată pentru o şedinţă viitoare.

Radu Socoleanu a pledat nevinovat, invocând drepturile omului şi a solicitat colegilor să ignore scrisoarea organizaţiei centrale a PNG-CD. „Nu am ştiut nimic de excluderea mea din partid faţă de care mi-am făcut datoria. Vă cer să amânaţi proiectul privind înlocuirea mea din consiliu”, a spus Socoleanu. În favoarea fostului viceprimar al Ploieştiului a intervenit Emil Calotă care i-a luat apărarea penegistului. "Încălcăm drepturile omului şi prevederile Cartei Aleşilor Locali. Oricăruia dintre noi i se poate întâmpla asta. Cred că nu este cazul să creeam un precedent”, a spus Calotă, care a părăsit şedinţa motivând că nu poate vota aşa ceva fiind în incompatibilitate cu statutul său de membru în Congresul Puterilor Locale de la Strasbourg. După câteva minute de deliberări, aleşii locali au decis prorogarea proiectului de hotărâre până la o şedinţă viitoare, timp în care Socoleanu trebuie să îşi lămurească problemele din partid.

Fără scumpiri

Pe ordinea de zi a şedinţei CL de vineri s-au aflat şi trei proiecte care vizau actualizarea tarifelor la salubritate, printre care şi majorarea preţului perceput pentru colectarea gunoiului de la populaţie, care ar fi urmat să crească de la 3,4 lei/persoană/lună la 4,65 lei/persoană/ lună. Propunerile nu au fost aprobate, fiind pentru prima oară în acest mandat cţnd toţi consilierii s-au abţinut de la vot.

Back To Top