Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mircea geoană candidatură prezidentiale
Categorie: Politic
  • Secretarul general adjunct al NATO a dezvăluit că liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-ar fi propus să candideze la prezidențiale ca independent, cu susținerea PSD, „pentru că voturile PSD la alegerile prezidențiale, unde vin patru milioane în plus față de cele obișnuite, nu-s suficiente să câștigi Președinția României”.
  • În privința candidaturii sale, Geoană amână în continuare orice fel de anunț, spunând, ca și cu alte ocazii, că la NATO are „de terminat un job important” și că va lua o decizie în funcție de interesul țării, dar și raportat la interesul său și al familiei.

Mircea Geoană remarcă, într-un interviu acordat pentru Digi24, că printre liderii PSD „e o anumită nervozitate, un început de iritare”.

„E o vorbă românească: „De ce ți-e frică nu scapi”. Și apropo de cine dă telefon cui. Eu am avut discuții cu ei, au venit la mine în birou, inclusiv Marcel Ciolacu, să-mi propună să candidez independent susținut de PSD, pentru un calcul foarte simplu, pentru că voturile PSD la alegerile prezidențiale, unde vin patru milioane în plus față de cele obișnuite, nu-s suficiente să câștigi Președinția României. Vrei să câștigi strict pe PSD nu ai voturi. În turul doi nu mai votează aproape nimeni cu PSD-ul, diaspora nu, nehotărâții nu, e o limitare. Pentru participare la vot de 35-40%, scorul PSD-ului e foarte important. Pentru prezidențiale, unde sunt 65% participare pentru președinte, românii se mobilizează și merg la vot. Nu sunt voturi suficiente. E decizia lor ce vor să facă, e decizia mea ce vreau să fac”, a declarat Mircea Geoană, pentru sursa citată. 

Citiți și: PNL ȘI PSD NU AU AJUNS LA UN ACORD CU PRIVIRE LA COMASAREA ALEGERILOR. MĂRUL DISCORDIEI AR FI CANDIDATUL LA PREZIDENȚIALE

Întrebat dacă vrea să candideze la alegerile prezidențiale de anul acesta, Mircea Geoană a evitat un răspuns și a explicat, așa cum a făcut-o și cu alte ocazii, că „are la NATO de terminat un job important”. „Sunt hotărât să-mi duc misiunea în condiții foarte bune, ca până acum. Se apropie un moment care pentru mine e un moment politic sentimental și foarte personal, summit-ul de la Washington. Mai vedem, există opțiune politică, în viața privată, neguvernamentală. După un astfel de job nu duc lipsă de oferte, dar mă gândesc și la interesul meu și al familiei mele, mă gândesc și la interesul țării, mă preocupă ce se întâmplă în România, am slujit țara toată viața și dacă va fi o șansă s-o fac direct sau indirect o voi face”, a mai spus Mircea Geoană, citat de Digi24.

Citiți și: SONDAJ INSCOP PRIVIND INTENȚIA DE VOT LA PREZIDENȚIALE. MIRCEA GEOANĂ RĂMÂNE CU CELE MAI MULTE PROCENTE, PONTA AR PUTEA LUA DIN ELECTORATUL LUI CIOLACU ȘI SIMION

Referitor la sondajele în care se află pe primul loc la prezidențiale, Geoană a răspuns că „este măgulit că atât de mulți români au încredere în ceea ce a făcut”.

Back To Top