Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

replică pnl volosevici
Categorie: Politic
  • Grupul consilierilor locali PNL reclamă că proiectul pe care ei l-au inițat, „O şansă la viaţă”, a fost „blocat” de primarul Andrei Volosevici.
  • Inițiativa se referă la acordarea unui ajutor de 13.800 de lei, pentru cupluri infertile sau femei singure infertile care vor să apeleze la proceduri de fertilizare in vitro.

Primarul Andrei Volosevici a lansat mai multe acuzații la adresa consilierilor locali PNL - într-o conferință de presă susținută marți, la o zi după votarea bugetului local, - edilul reproșându-le aleșilor că au redus alocările propuse pentru mai multe obiective. Vedeți declarațiile AICI.

Citiți și: ADRIAN SEMCU, DUPĂ ȘEDINȚA CL PLOIEȘTI PENTRU VOTAREA BUGETULUI: „UN CIRC!”

La rândul lor, liberalii au transmis, în cursul după-amiezii, un comunicat în care reclamă că edilul a blocat încă un proiect social inițiat de consilierii locali PNL, mai precis propunerea privind acordarea unui ajutor pentru cuplurile sau femeile singure care au probleme de fertilitate și vor să apeleze la fertilizarea in vitro.

„O ŞANSĂ LA VIAŢĂ- FIV - Proiect blocat de primarul Volosevici

rupul consilierilor locali PNL a iniţiat un proiect care acordă "O şansă la viaţă".

Proiectul de hotărâre de Consiliu Local prevede acordarea, în anul 2024, a unui sprijin financiar în valoare de 13.800 lei pentru cupluri infertile sau femei singure infertile, pentru efectuarea procedurilor de fertilizare in vitro.

Datele Eurostat arată că România se află printre primele 5 state care înregistrează un declin demografic important. Unul din 6 cupluri care încearcă sa aibă un copil are dificultăţi în a obţine sarcina, întrucât fertilitatea scade simultan cu înaintarea în vârstă. 

De aceea, în cazul infertilităţii, procedura de fertilizare in vitro poate fi o soluţie.

Beneficiarii proiectului vor fi cuplurile/femeile singure infertile cărora li s-a diagnosticat, de către un medic specialist, o afecţiune incompatibilă cu reproducerea pe cale naturală.

Persoanele interesate pot depune dosarul cu documentele justificative la sediul Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare Ploieşti, cu adresa în Ploiesti, Piaţa Eroilor 1A, jud. Prahova, pentru "O Şansă la Viaţă-FIV".

Echipa de implementare a proiectului va verifica conţinutul dosarelor şi eligibilitatea beneficiarilor, având la bază regulamentul de implementare a proiectului, şi va aproba dosarele care întrunesc condiţiile de eligibilitate.

Grupul consilierilor PNL a identificat și prevăzut în bugetul local votat în cursul zilei de ieri (12.02.2024) sumele necesare pentru finanţarea acestui proiect social care oferă o şansă la viaţă.

Din nefericire, nici acest proiect cu impact social nu a fost trecut de primarul Andrei Volosevici pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local și nici nu a fost postat pe site-ul instituției în transparență publică.

Acesta este cel de-al doilea proiect cu impact social blocat de primarul Volosevici, după cel prin intermediul căruia urmează să fie ridicat plafonul pensiilor pentru care se asigură gratuitate totală pe mijloacele de transport public de la 2500 lei la 3500 lei”, se arată în comunicatul semnat de grupul consilierilor locali PNL.

Citiți și: PRIMARUL VOLOSEVICI, CEARTĂ CU FOSTUL SĂU CONSILIER ONORIFIC: „ACEST BUFON TREBUIE SĂ PLECE, INTRĂ ÎN DIVERGENȚĂ CU INTELIGENȚA”

Back To Top