Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

răzvan prișcă lege risipă alimente
Categorie: Politic
  • Camera Deputaților a adoptat, în această săptămână, în calitate de for decizional, modificările propuse pentru Legea nr.217/2016 privind diminuarea risipei alimentare.

Printre cei care au votat în favoarea completării reglementărilor legislative s-a aflat și deputatul de Prahova Răzvan Prișcă.

„Săptămana aceasta am votat în plenul Camerei Deputaților pentru adoptarea Proiectului de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.217/2016 privind diminuarea risipei alimentare. Conform ultimelor studii realizate, în România sunt aruncate anual în jur de 2,5 milioane de tone de alimente în condițiile în care o parte a populației nu are ce pune pe masă. Scopul acestei legi este acela de a corecta situația existentă la nivel național și de crea cadrul legal care să permită dezvoltarea unui parteneriat între Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale , producători locali, distribuitori, comercianți și beneficiari ( în speță - persoanele defavorizate), parteneriat ce va avea ca obiectiv prevenirea şi reducerea risipei alimentare”, a declarat parlamentarul.

În noua formă, legea prevede o serie de măsuri pe care magazinele, restaurantele, cantinele și autoritățile trebuie să le implementeze pentru a reduce risipa alimentară.

Actul normativ poate fi consultat AICI.

Citiți și: RĂZVAN PRIȘCĂ, DEPUTAT: PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL GARANTEAZĂ PLATA CU CASH A SALARIILOR ȘI A PENSIILOR!

 

Back To Top