Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Săraru
Categorie: Politic
  • Președintele AUR Prahova, Alexandru Săraru, a criticat în termeni duri decizia PSD și PNL de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale.
  • Liderul Alianței pentru Unirea Românilor Prahova este de părere că acum putem vorbi clar despre un partid stat, al cărui singur scop nu este altul decât de a rămâne la putere, chiar și prin mijloace neconstituționale și nedemocratice.

„Încă odată s-a dovedit că reprezentanții PNL și PSD rămân aceiași politruci fără scrupule, care au format un grup infracțional și care s-au ascuns în spatele noului partid stat. Spun acest lucru deoarece, lipsiți de conștiință, au călcat cu bună știință în picioare legile țării și au decis comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale. Sunt încrezător că poporul român îi va penaliza prin vot pe cei din PSD și PNL, iar strategiile lor antidemocratice și anticonstituționale vor fi un adevărat eșec. Un lucru este clar! Noi, cei de la AUR, fiind singurul partid de opoziție, nu vom sta cu mâinile în sân. Colegii mei din conducerea centrală vor sesiza organele competente, care pot declara aceste măsuri ca fiind unele în afara legii și a Constituției. Acest grup infracțional denumit alianța PSD-PNL trebuie să plătească”, a declarat Alexandru Săraru, președintele AUR Prahova, conform unui comunicat de presă.

Citește și PSD ȘI PNL AU VOTAT PENTRU COMASAREA ALEGERILOR ȘI PENTRU LISTE COMUNE LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Back To Top