Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

roberta anastase forumul mării negre
Categorie: Politic
  • Parlamentarii PNL de Prahova Roberta Anastase și Răzvan Prișcă sunt, astăzi, gazdele Forumului Mării Negre.
  • Evenimentul de la Senat reunește experți și decidenți care discută pe tema provocărilor din regiune, privind securitatea energetică.

Forumul Mării Nerge are drept principal obiectiv construirea unei punți de dialog și colaborare între decidenți politici, mediul academic și experți pentru identificarea unor soluții la problemele de securitate energetică din regiunea extinsă a Mării Negre, apărute în special în urma agresiunii ilegale și nejustificate a Federației Ruse împotriva Ucrainei, a punctat senatorul de Prahova Roberta Anastase.

„În cadrul conferinței vom analiza evoluțiile din regiune în perioada scursă de la începutul agresiunii împotriva Ucrainei, modalitățile prin care statele din zonă își pot îmbunătăți reziliența în fața provocărilor la adresa securității energetice precum și căile prin care cooperarea cu Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii poate duce la sporirea independenței energetice a întregii regiuni.

As dori să mulțumesc și partenerilor noștri George C. Marshall - European Center for Security Studies pentru sprijinul oferit în organizarea acestui eveniment”, a mai transmis parlamentarul de Prahova, una dintre gazdele Forumului Mării Negre.

Evenimentul este transmis LIVE AICI.

Citiți și: PNL A GĂZDUIT, LA BUCUREȘTI, CONGRESUL PARTIDULUI POPULAR EUROPEAN (PPE). ROBERTA ANASTASE: „DEZBATERI CRUCIALE PENTRU VIITORUL EUROPEI”

 

Back To Top