Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bec alianța dreapta unita
Categorie: Politic
  • Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a admis o contestaţie depusă de Partidul Mişcarea Populară (PMP) şi a decis ca formaţiunea să aibă un reprezentant în Biroul Electoral Central (BEC).
  • Tot marți, Instanța Supremă a validat alianța electorală Dreapta Unită (USR - PMP - Forța Dreptei).
  • Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunţase, sâmbătă, că a fost constituit Biroul Electoral Central, însă reprezentanților propuși de Forţa Dreptei și de PMP le-a fost refuzată calitatea de membri ai BEC. O zi mai târziu, Biroul Electoral Central a respins și protocolul de constituire a alianței electorale Dreapta Unită.

Pe 16 martie, la constituirea Biroului Electoral Central, a fost respinsă cererea PMP de a avea un reprezentant în cadrul BEC. Partidul o propusese pe Daniela Ruxandra Mihai. Respingerea solicitării a fost motivată prin faptul că, în Registrul partidelor politice, Cristian Diaconescu este cel care apare ca preşedinte al PMP, în timp ce la BEC a fost trimisă o adresă semnată de Eugen Tomac şi Ionuţ Simionca.

Citiți și: SCANDAL ÎNAINTE DE CAMPANIE. PMP ŞI FORŢA DREPTEI NU AU REPREZENTANŢI ÎN BIROUL ELECTORAL CENTRAL

PMP a atacat decizia BEC la Instanţa Supremă, iar judecătorii i-au dat câștigat de cauză: "Cu majoritate: Admite contestaţia formulată de contestatorul Partidul Mişcarea Populară. Anulează în parte Procesul verbal nr.1 PV/BEC 2024 din data de 16.03.2024 emis de intimatul Biroul Electoral Central, în ceea ce priveşte respingerea propunerii făcute de Partidul Mişcarea Populară, de completare a Biroului Electoral Central cu reprezentantul contestatorului. Dispune completarea Biroului Electoral Central cu reprezentantul desemnat de contestatorul Partidul Mişcarea Populară. Definitivă. Cu opinia separată a doamnei judecător Tămagă Elena Diana în sensul respingerii contestaţiei, ca nefondată".

Citiți și: USR, PMP ȘI FORȚA DREPTEI CONTESTĂ, LA INSTANȚA SUPREMĂ, DECIZIA BEC DE A RESPINGE PROTOCOLUL DE CONSTITUIRE A ALIANȚEI ELECTORALE DREAPTA UNITĂ

Tot marți și tot la Instanța Supremă, PMP a mai câştigat marţi, alături de USR şi Partidul Forţa Dreptei, un alt proces cu BEC, obţinând în instanţă validarea alianței electorale Dreapta Unită: „Admite contestaţia formulată de contestatorii Partidul Uniunea Salvaţi România, Partidul Mişcarea Populară şi Partidul Forţa Dreptei împotriva Deciziei Biroului Electoral Central nr. 1/D/17.03.2024, astfel cum a fost îndreptată prin Decizia Biroului Electoral Central nr. 1/D/18.03.2024. Anulează Decizia Biroului Electoral Central nr. 1/D/17.03.2024, astfel cum a fost îndreptată prin Decizia Biroului Electoral Central nr. 1/D/18.03.2024. Admite Protocolul de constituire a alianței electorale - «Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forţa Dreptei». Definitivă. Pronunţată astăzi, 19 martie 2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”.

Back To Top