Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

simona david pnl candidatura florești
Categorie: Politic
  • Simona David, actualul primar al comunei, va candida pentru un nou mandat, la Florești, la alegerile locale din 9 iunie.

Simona David va candida din partea PNL, același partid care a susținut-o și la alegerile din 2020, când a câștigat primul mandat în această funcție.

„După ce m-am consultat cu familia și cei apropiați, am luat decizia de a candida din partea PNL pentru un nou mandat de primar al comunei Florești. Îmi doresc să pot finaliza proiectele de dezvoltare pe care le am în derulare și să implementez altele noi.

Mă adresez vouă, comunității mele virtuale, pentru a vă informa despre intenția mea și pentru a vă ruga să fiți, în continuare, alături de mine pentru a continua modernizarea și dezvoltarea comunei”, a anunțat, joi, Simona David, primarul comunei Florești.

Citiți și: FLOREȘTI: LUCRĂRILE LA NOUA GRĂDINIȚĂ SE APROPIE DE FINAL

Anterior ocupării acestei funcții, Simona David a fost consilier județean, de asemenea din partea Partidului Național Liberal.

Citiți și: BOGDAN NICA, DIRECTORUL SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ, CANDIDEAZĂ DIN PARTEA PNL LA PRIMĂRIA PLOIEȘTI

 

Back To Top