Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

PD-L Prahova a devenit cel mai puternic partid din judeţ. În urma preluarii aleşilor din defunctul PNDC, democrat liberalii se pot lăuda cu aproape 50 de primari, 15 consilieri judeţeni şi câteva sute de consilieri locali. Oricum pedeliştii se pregătesc şi de fuziunea cu PNG-CD, deocamdată la nivel judeţean încheindu-se un protocol de colaborare.

Preluare PNDC, fuziune PNG-CD / Democrat-liberalii îşi întăresc rândurile„Suntem bucuroşi să anunţăm că în urma dizolvării PNDC, 4 din cei 5 consilieri judeţeni şi 12 din cei 13 primari aleşi pe listele acestei formaţiuni politice au semnat adeziunea la PD-L”, a anunţat Auraş Dragomir, vicepreşedinte al PD-L Prahova, într-o conferinţă de presă. Alături de Dragomir în faţa ziariştilor au mai venit Dragoş Gunia, consilier judeţean, şi Bogdan Becheanu, vicepreşedinte al PNG-CD. „PNDC s-a desfiinţat printr-o hotărâre a Tribunalului Bucureşti din noiembrie 2008. Sentinţa nu a fost atacată şi deci a rămas definitivă. Singurul partid în care ne mai regăseam doctrinar este PD-L şi deci era normal să venim alături de democrat-liberali”, a declarat Gunia care a explicat că niciunul dintre aleşi nu a fost forţat să se înscrie în PD-L. „Cine a dorit a venit, cine nu, nu”, a punctat consilierul judeţean.  Cât despre protocolul de colaborare dintre PD-L şi PNG-DC, Bogdan Becheanu, vicepreşedinte la nivel naţional al partidului lui Gigi Becali, a spus că „documentul prevede colaborare politică şi susţinere reciporcă a proiectelor atât în Consiliul Judeţean, cât şi în consiliile locale”. „La nivel naţional au fost declanşate procedurile pentru fuziunea prin absorbţie cu PD-L. Până atunci aleşii noştri colaborează cu cei ai colegilor noştri democrat-liberali în interesul alegătorilor. Cele două partide au doctrine asemănătoare şi era normal să dorim să ne alăturăm PD-L”, a spus Becheanu.  În acest moment, democrat-liberalii se pot lăuda că deţin majoritatea atât în Consiliul Judeţean Prahova, cât şi în Consiliul Local Ploieşti. Deşi PD-L şi PSD au, la nivel naţional un acord de guvernare, în Prahova colaborarea dintre cele două formaţiuni politice lasă de dorit. Atât în Consiliul Local Ploieşti, cât şi în Consiliul Judeţean Prahova, aleşii PSD şi PD-L nu votează niciodată la fel, semn că, aici, sfaturile liderilor naţionali nu prea sunt ascultate. De altfel, Prahova este unul dintre cele şapte judeţe în care nu au fost semnat protocoale de colaborare între pesedişti şi pedelişti.

 

Back To Top